pátek 25. září 2015

GLOWY SKIN / SMOKY EYES / NUDE LIPS


Ahoj, vítejte u nového článku. :-) Dnes vám chci ukázat líčení, které jsem vytvořila o víkendu (ano, vím, že jsem říkala, že o víkendu se nebudu věnovat blogu ani youtube, ale tento look se mi tak povedl a pleť vypadala dle mého názoru tak svěže a pěkně, že jsem to musela nafotit). Líčení bylo velmi jednoduché, použila jsem pouze 3 oční stíny, většinu času jsem strávila úpravou pleti, podle mě je prostě krásná pleť základ. Osobně mám smíšenou pleť, která při nastávajícím podzimu celkem zlobí - je vysušená a makeup, který je trochu matný na ní nevypadá dobře, pokud nepoužiji rozjasňovač. Většina produktů, které jsem použila je od značky Makeup Revolution, což jsem ani neplánovala. :)



Použité produkty : (fotka)

PLEŤ 

- Revlon Colorstay pro mastnou a smíšenou pleť odstín 180 Sand Beige (miluji ho, výborné krytí, úžasná výdrž celý den, doporučuji, mají i verzi pro suchou pleť, ale ta mi nevyhovuje)

- Korektor Collection 2000 lasting Perfection odstín Fair

- Rimmel Stay Matte pudr - transparentní odstín

- Bronzer Constance Caroll (stál mě 12 Kč, je obří, dlouho jsem po něm nesáhla a to byla chyba, je jemňoučký, sice trošku teplý na podzim, ale nevadí mi to)

- Tvářenka (označená) ze sady tvářenek od Makeup Revolution - Hot Spice

- Rozjasňovač ze stejné paletky + rozjasňovač z konturovací paletky také od MR

Sami na fotkách vidíte, rozjasňovačem jsem opravdu nešetřila, ten z paletky na mě byl trochu moc růžový, tak jsem na něj ještě dala ten champagne z jiné paletky MR.


OČI

- Makeup Revolution Flawless paletka - označené odstíny

(na celé víčko jsem nanesla nejtmavší stín, rozmazala ho v ohybu matnou světle hnědou, poté jsem namalovala k řasám ledabyle linku, kterou jsem plochým štětcem a stejným stínem, který je na víčku rozmazala a zintenzivnila jsem tak celý look, opět trocha blendění, do vnitřního koutku oka krásný metalický stín a na vodní linku černou tužku. Hotovo. :) )

- Černá tužka značky MOJE - je super, krémová, pěkně drží, stojí okolo 30,- 

- Řasenka Rimmel Super Curler - 001 Black



RTY

- Flormar tužka na rty odstín č.201







S tímto líčením jsem po delší době maximálně spokojená, je efektivní, klidně bych v něm vyrazila kamkoliv, hodí se ke každému outfitu (samozřejmě ne třeba k teplákám) a určitě zapůsobí. :) Jak se líbí vám?? Napište do komentářů, těším se na vaše odpovědi.

Přeji krásný den.
Nikča

13 komentářů:

  1. Nádherné líčení, (nejen) rtěnka ti neuvěřitelně sluší! :)

    http://carolinegrey.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) To velmi potěší. Ona to není rtěnka ale tužka na rty, ale je úžasná. Ještě jednou díky, tohle mě žene dál :)

      Vymazat
  2. Smekám! Krásné líčení. Také uvažuji, že si pořídím nějaké hezké nové stíny. Co si myslíte o těchto: http://eshop.marionnaud.cz/guerlain-ecrin-6-coulleurs-paletka-6-ocnich-stinu.html? Vypadají vcelku dobře! Rtěnku máte také skvělou, hodí se k vám! Zajímalo by mě, co říkáte na rudé (http://ona.idnes.cz/jak-si-vybrat-cervenou-rtenku-chanel-mac-armani-dior-fy2-/krasa.aspx?c=A150226_013453_krasa_sck), které se dnes tak nosí? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář. Paletka stínů je krásná, na podzim jako dělaná - bohužel s touto značkou nemám osobní zkušenosti, za takhle drahou kosmetiku neutrácím (i když bych ráda). Rudé rtěnky mám ráda, ale velmi je "ven" nenosím. Na podzim volím tmavší rty - takže i tmavší červenou. Určitě mrkněte po odstínu, který bude ladit s odstínem a podtónem vaší pleti. :))) Krásný den.

      Vymazat
  3. Tak samozřejmě, na tak hezké slečně bude téměř každý look vypadat dobře. ;)
    Jsi šikovná, vážně hezká práce! :)

    Mám dotaz k tomu Revlon make-upu. Psala jsi, že verze pro suchou pleť ti nevyhovovala. Můžu se zeptat proč? Mám trochu problém se svou pletí. Typově je velmi podobné té tvojí (jak odstínem, tak i smíšeností). Problém u mne navstává v tom, že ta moje částečná "suchost" je opravdu extrémní. Bohužel to není vnějším vlivem, ale vnitřním. Mám nefunkční ŠŽ, takže často musím mít na tváři i 4 - 5 vrstev velmi mastného krému (jsem úplná testovačka krémů :D Škoda, že jsem zatím nenašla fakt super na extrémně suchou pleť), abych vůbec mohla použít lehkou vrstvu make-upu. Jiné části mého obličeje jsou relativně ok, normální, ale je asi celkem pochopitelné, že mám ráda jednotný makeup, takže se jen tak nespokojím s tím, že část mé tváře bude krásná, hladká a druhá část "mapová/šupinatá". Chci právě zkusit nějaký fajn makeup a proto se ptám na ten Revlon, co jsi s ním měla za problém. :)
    (No, to jsem to mohla napsat rovnou ne? :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :D :-) Verze pro suchou pleť mi nevyhovovala, protože byla pro mou pleť asi příliš hydratační, moc dobře mi na pleti ten makeup neseděl, ten pro mastnou a smíšenou mi vyhovuje opravdu víc, nezálezá do vrásek, je super. Dost jsem četla, že někdo kdo má suchou pleť nosí ten pro mastnou a naopak, ale jedna youtuberka - KathleenLights má opravdu suchou pleť a nosí ten pro suchou, takže za vyzkoušení nic nedáš. :) Určitě dej potom vědět, jak to dopadlo. Doporučuji aplikovat denní krém či sérum, poté hydratační bázi, na to klidně ještě jednu rozjasňující bázi a poté makeup, nemusíš pudrovat, protože makeup sedí krásně i bez zapudrování a vydrží celý den. Pokud nosíš tvářenku nebo bronzer skus sáhnout také po krémových produktech a ty poté zapudrovat lehounce transparentním pudrem. Určitě to bude pro tvou chudinku pleť lepší. Nemoc je zlá, mrzí mě, že lidé trpí takto závažnými nemocemi, ale musíme si z života brát to nej. :))) Kdyžtak mi potom napiš na email jak to vše s tvou pletí a makeupem dopadlo. Prodává se i na aukru. Pa.

      Vymazat
    2. Děkuji moc za komentář. :) Na tu youtuberku určitě mrknu, jméno mi něco říká a pokud má suchou pleť, určitě od ní pár triků pochytám. :)
      Ten Revlon asi fakt zkusím, už mě otravuje, že téměř každý makeup z drogerek a parfumerek mi dělá z tváře drsnou houbu. Ještě jsem slyšela, že Dermacol má dobrý hydratační makeup, tak uvidím. :)
      A děkuji i za tvoje rady, určitě to zkusím, jsi hodná. :)
      Jinak pokud jde o mojí nemoc, vůbec se tím nikdo trápit nemusí. Zvykla jsem si, žiju s ní už dlouho a není to nic, co by se nedalo přežít. Hlavně že to není nic hrozného. Lidé ani většinou nepoznají, že jsme nemocná, samozřejmě krom toho, že mám kila navíc, ale tak to prostě je no. Život i tak je krásný, pokud si ho sama krásný umím udělat. ;)
      Ještě jednou děkuji. Až to všechno vyzkouším, ráda ti napíšu email s mým postřehem! Hezký deeeeen přeji. :)

      Vymazat
  4. Opet nemam slov, liceni se ti povedlo.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné líčení, moc ti to sluší :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/09/prvni-podzimni-liceni.html

    OdpovědětVymazat
  6. krásné líčení
    terievans98.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Pekné líčenie... Mám rada takéto farby :) inak na obočie si co použila? A odtieň aj ja si farbim vlasy na cerveno tak tiez hladam nieco take do cčervena na obočie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, na obočí jsem použila určitě Ardell pomádu na obočí v odstínu Dark Brown. :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)