úterý 15. září 2015

ARDELL EYELASHES / UMĚLÉ ŘASY SPIKY 386

Ahoj, dneska si dáme něco trošku jiného - recenzi na umělé řasy. Pokud mě sledujete už dlouho, tak víte, že jsem v minulosti měla z eshopu Norma Zlín jedny umělé řasy značky Ardell ve stylu Wispies - byly dlouhé, pěkně zahustily a měla jsem je moc ráda, vydržely mi asi 6 použití, potom začaly "stárnout". Poté jsem objednala řasy z USA od značky Red Cherry, se kterými jsem spokojená, ale doručovací doba je celkem dlouhá, přece jenom to jde z Ameriky. Navíc ceny na eshopu Norma Zlín a ebay, kde řasy kupuji jsou srovnatelné. 

Ardell je velmi známá a milovaná značka řas - nedávno ale přišli i s gely a pomádami na obočí a další kosmetikou, což pro mě byla novinka. Sama používám jejich pomádu na obočí a gel skoro denně. Vše najdete na blogu pod štítkem ARDELL.

Dneska se ale budeme bavit o krásných řasách, které jsou ideální na slavnostnější příležitost nebo klidně jen tak, pokud to je váš šálek čaje. Osobně řasy nosím klidně i na den, takže po nich sahám celkem často. Podle mě krásně doplní celkový look a udělají ho "lepší". Tyto jsem měla na očích asi 3x - 4x a popravdě - nebyly jsme kamarádky při prvním použitím - to ale přikládám tomu, že nosím řasy hlavně s neviditelnou linií řas a ty se snáze aplikují. Tento "styl" pro mě byl novinkou. 


Jelikož se v řasách dle mého názoru již dost vyznám, rozhodla jsem se vám tyto řasy ohodnotit:

  • řasy jsou na pevném černém pásku, který je potřeba trošku prohnout do tvaru písmene U, budou se tak lépe aplikovat, protože je tužší než na řasách s neviditelným páskem
  • řasy je potřeba si zastřihnout podle délky oka (to je u každých řas)
  • balení neobsahuje lepidlo (to má ale každá řasová maniačka doma - nebo doporučuji od Ardell Lash Grip - prodává se na stejném eshopu za 119,- což je za hubičku)
  • řasy opravdu potřebují dokonale sedět, aby vás pásek nepíchal do oka - možná se tomu budete smát, ale tento pocit je opravdu nepříjemný a může vám zkazit skvělou událost nebo cokoliv jiného
  • podle mě jsou to velmi kvalitní řasy, ze 100% lidských vlasů
  • vydrží vám alespoň na 10 použití (pokud se o ně budete dobře starat a nebudete na ně dávat řasenku)
  •  při dlouhodobějším používání tohoto stylu řas si je nasadíte během pár vteřin, je to jen o zvyku
  • Cena řas je 109,- což je výhodné při možnosti opakovaného použití
  • Není potřeba malovat linku pokud je nalepíte dostatečně blízko k vlastním řasám
Na ukázku přikládám pár fotek s líčením, které jsem doplnila řasami:






Určitě je doporučuji těm z vás, které hledají špičaté řasy, které vlastním řasám dodají trošku objemu a lehce je prodlouží, sama mám řasy celkem dlouhé, takže vidíte efekt, který vytváří. :-) Samozřejmě chce to ale nacvičit, aby vám to s nimi šlo snáz, ale to je jasné snad každému. 

Řasy zakoupíte na eshopu www.normazlin.cz stejně jako další typy řas Ardell a dalších značek. Doporučuji prozkoumat eshop a určitě objednat, stojí to za to!

Který styl řas a značka jsou vaše nejoblíbenější? Nosíte je na den nebo pouze na slavnostnější příležitosti? Napište do komentářů, těším se na vaše odpovědi.

Krásný den všem.
Nikča

2 komentáře:

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)