čtvrtek 25. června 2015

RYCHLÉ LÍČENÍ SE STŘÍBRNOU SPODNÍ LINKOU A MATNÝMI RTY

Nakolik mám ráda výrazné líčení (i na den, klidně chodím zmalovaná jak na večírek přes den, kdo mě zná tak to ví, nijak se za to nestydím, protože makeup je moje vášeň) --tak občas volím i líčení vhodnější na den, někdy trošku vylepšené, jako třeba dnes.

Ale nebudu pořád kecat a odbočovat od tématu! :D **sadahfkjhafa***:D (to měla být jako nadávka).... Dneska jsem vytvořila naprosto extra jednoduché líčení očí a použila jsem na to pouze trošku bronzeru, pigment, tužku na oči a řasenku. Nemusíte si malovat tu tužku na spodní linku a přesto bude pouze s pigmentem a řasenkou líčení super rychlé a efektivní.

Základem je pro mne vždy sjednocená, rozjasněná, zdravě vypadající pleť. Samozřejmě není bez chyby, takže potřebuji trochu pomoci. 

Použila jsem:
** Báze pod makeup Rimmel Stay Matte (mimochodem, vůbec ji nemám ráda, ale nechci plýtvat a vyhodit to, takže dopotřebovávám, dávám hlavně na nos a tváře kde mám rozšířené póry, na to funguje fajn)
** makeup Affinitone od Maybelline - odstín 03 Light SandBeige
** korektor Collection Lasting Perfection - odstín Fair
** zafixováno pudrem Rimmel - Stay Matte odstín Transparent (dávám si tolik matujících produktů, ale pleť zrovna matně nevypadá co?:D)
** sada tvářenka / rozjasňovač / bronzer od Makeup Revolution odstín Fair - jako holky! Pokud to doma ještě nemáte, tak to šup! Ten bronzer a rozjasňovač jsou TOP! Musím na to napsat recenzi, začnu fotit hned jak dopíšu tento článek, ok?) - no a použila jsem bronzer na tváře a rozjasňovač ehm všude? :)
** sada tvářenek Makeup Revolution odstín Hot Spice - pokud doma nemáte ani toto, tak honem koupit, to jsou moje snad nej produkty, celkově jak jsem byla trošku proti MR, tak jsem si jejich produkty naprosto zamilovala a používám je denně!


OČI:
** místo báze používám korektor, který si dávám pod oči a nemám s tím problém
** Pigment NYX odstín Mocha Pearl je to Ultra Pearl Mania pigment - mám ho už asi 2 roky, neubývá a je parádní
** tužka na oči Avon SuperShock gel eyeliner odstín Silver - těch mám doma asi 5 a nikdy nezklamou, jsou výborně pigmentované a drží, mám tady na ně recenzi, mrkněte pod záložku Avon :)
** řasenka Miss Sporty Pump Up Booster (fialová) černá

Postup byl velice jednoduchý - nanesla jsem do ohybu chlupatým štětcem trochu bronzeru, který jsem použila na tváře, poté jsem prstem na víčko nanesla pigment, lehce rozmazala, následně jsem vzala tužku a nanesla ji jak na vnitřní linku, tak pod oko a tužkovým štětcem jsem celé dílo rozmazala, protože to bylo dost tvrdé ten okraj. Nanesla jsem trošku tmavě hnědého stínu na obočí nad řasy (ale to nemusíte dělat) a dala řasenku. Finito! :D Za 3 minuty nemáte co dělat. :) 

** na rtech mám svou TOP tužku Flormar Waterproof Lipliner odstín 201 


Snažila jsem se vám nafotit i oko zblízka, aby jste viděly, kde jsem tu tužku ukončila, netáhla jsem to nijak závratně daleko, prostě kde končí spodní linka, lehce před tím jsem to "utnula".



A navíc, když dáte tužku třeba modrou nebo zelenou nebo klidně fialovou líčení bude vypadat pokaždé jinak a vždycky udělá dojem! Je to výrazné, ale přitom denní, to se mi na tom líbí. Na večer bych určitě přidala černou linku a řasy.

Jak se vám toto líčení líbí? Vyzkoušely by jste něco podobného na den nebo je to na vás moc? Napište do komentářů!! Jo a mimochodem, víte, že se Kyrkys vrátila k blogování? Juchů! :D♥ 

Hezký den všem.
Nicky xx

2 komentáře:

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)