čtvrtek 25. června 2015

MAKEUP REVOLUTION ULTRA SCULP & CONTOUR KIT - ULTRA FAIR C01

Vítám vás u prvního dílu recenze na značku Makeup Revolution. Ráda bych hned na začátku podotkla, že toto není sponzorovaná recenze, produkty jsem si pořídila za vlastní peníze nebo mi byly darovány blízkými. (ne že by to, že produkt dostanu k recenzi nějak ovlivňovalo to co o něm píšu a říkám :D)

Pokud chodíte na můj facebook jistě víte, že tam opěvuji celkem často tuto značku, stejně tak se s ní ráda a často líčím. Dříve jsem ke značce měla lehce nedůvěru (řekněme až odpor) nevím proč, ale přišlo mi, že je to velká kopírka drahých produktů, které v levnější verzi asi nebudou stát za nic moc. ELF se taky často pokouší dělat napodobeniny produktů, některé stojí za to, ale většina spíš za nic, ale značka má pár super produktů, které stojí za zmínku...Ale to jsem odbočila od tématu...Ach já hloupá, jak jsem se mýlila, když jsem si myslela, že tohle bude další špatná značka se špatnými produkty. Chybami se člověk učí. 

Dnešní recenze bude na produkt, který používám od narozenin, kdy jsem ho dostala, snad denně. No konturovací pudr minimálně! 

Jedná se jak už název tohoto článku napovídá o konturovací sadu, i když podle mě konturovací sada obsahuje konturovací pudr a matný pudr na rozjasnění - myslím tím třeba Banana powder - ten žlutý nebo například růžový / neutrální na zafixování korektoru pod očima a na zafixování dalších míst, která chceme vyzvednout, ale nevadí. ------ každopádně nalezneme zde bronzer , rozjasňovač a tvářenku. 

Produkt mám v odstínu Ultra Fair C01 (tady se omlouvám, že jsem všude psala, že mám Fair, promiňte holky). Cena tohoto produktu je 169,- a můžete ho zakoupit na www.makeuprevolution.cz Obsah paletky je 11g.





Všechny 3 produkty jsou velmi dobře pigmentované, nejsou nijak extra prašné, pracuje se s nimi dobře, dobře se rozmazávají a nanáší štětcem jak syntetickým tak přírodním, neopadávají z tváře, na tvářích drží dobře celý den beze změn nebo s minimálními změnami při dotýkání se obličeje nebo naprosté sauně venku, jsou jemně mleté, velmi příjemné, vůně je velmi jemná, klasická pudrová.

**Konturovací pudr je ve velice hezkém světlém neutrálním odstínu lehce do oranžova, to se projeví spíše pokud máte velmi světlou pleť, pokud je člověk opálenější nebo snědší je neutrálnější. 
** Rozjasňovač má champagne odstín, neobsahuje třpytky pouze krásný lesk,což preferuji. 
** Tvářenka  je růžová se zlatým odleskem, popravdě nechápu zvolení této tvářenky do paletky, podle mě by se tam naprosto hodila neutrální matná růžová, která by paletku pozvedla na daleko vyšší úroveň, ale tvářenka je i tak velmi použitelná, pěkná hlavně na léto, kdy se zlatý odlesk hodí, nehodí se však k rozjasňovači, to je potřeba brát v úvahu, celkem se spolu champagne a zlatá bije. Alespoň podle mého názoru.



Líčení s touhle paletkou můžete vidět skoro v každém postu o líčení na mém facebooku nebo v postu tady na blogu, kde jsem psala o tom, co si sbalit, když chceme cestovat na víkend pryč a přitom netahat tunu kosmetiky.

Podle mě jedná o celkově velmi podařený produkt, který stojí za to mít ve své sbírce, cenově je velmi dostupný, teď dokonce i v drogériích Rossmann, takže ušetříme za poštovné, což je velké plus. Produkt DOPORUČUJI, i když nejsem odvařená z té tvářenky, ale to hravě vyváží fakt, že kontur. pudr a rozjasňovač jsou skvělé.

Máte doma tento produkt od MR? Jak jste s ním spokojené? Napište do komentářů vaše postřehy a názory a nezapomeňte komunikovat na fb.

Pěkný den všem.
Nicky xx

5 komentářů:

  1. Wow, nádherné odstíny, moc povedený kousek. Mám produktů na konturování celkem dost, ale tohle trio vypadá parádně, děkuji za tip!

    OdpovědětVymazat
  2. Od MR si chci něco pořídit, ale pořád jsem se k tomu nedokopala. Chtěla bych takovou sadu, ale od Sleeku :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám podobnou sadu i od Sleek, ale bez tvářenky a je taky dobrá, jsou si dost podobné, ale aspoň u MR se mi zdá, že ta kontura jde líp rozmazávat...:))

      Vymazat
  3. Přesně jak píšeš - taky mi přijde, že rozjasňovač se k tvářence absolutně nehodí, ale každý zvlášť je mám ráda.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)