úterý 30. června 2015

MAKEUP REVOLUTION ULTRA BLUSH PALETTE -- HOT SPICE REVIEW / RECENZE

Dneska si dáme další recenzi značky Makeup Revolution. Představím vám svou oblíbenou paletku tvářenek.
Paletky jsou hodně individuální, někdo je má rád, někdo je nesnáší, někdy jsou v nich nevhodně zvolené odstíny, které třeba nepoužíváme, apod. Samozřejmě takové paletky jsou pak větší a tudíž nevhodné na cestování či nošení v kosmetické taštičce.

-->Podle mého názoru taková paletka je potom spíše pro kosmetického mega nadšence než pro běžnou smrtelnici, která se skoro nelíčí.

Ale dost kecání, moje paletka je v odstínu Hot Spice . Nebudu vám lhát, viděla jsem ji na blogu myslím u Cosmeticsandthing a Ilovemakeup a řekla jsem si, že to prostě potřebuji!! :D

 Hmotnost obsahu paletky je 13g (což není moc, když ta konturovací sada má 11g a je mnohem menší), ale je to dostačující.

Cena paletky je 299,- Kč za 8 tvářenek = jedna za necelých 40,- Kč (bez poštovného).

Paletka obsahuje 7 tvářenek a 1 rozjasňovač.

Oficiální foto výrobku:

Moje foto: (foceno s bleskem, odstíny odpovídají na obou obrázcích, samozřejmě podle světla, to berte v úvahu)


Všechny odstíny jsou výborně pigmentované, trochu práší a při aplikaci doporučuji mít lehčí ruku protože to jde lehce přehnat a nikdo nechce vypadat jak Marfuška. :) Odstíny jdou lehce rozmazat, takže nejsou na tvářích příliš tvrdé, víte co myslím. Spokojená jsem se všemi odstíny kromě toho rozjasňovače, který mi přijde jako totální hrůza, je růžový až skoro do fialova a nedovedu si představit kdo by mohl nosit takovou tvářenku / rozjasňovač, ale každému podle libosti. 

Nejradši z paletky používám - no všechny odstíny, ale nejčastěji sahám po prvním odstínu nahoře nebo druhém dole, jsou si dost podobné v té paletce ale jak vidíte na swatchi tam si už podobné nejsou.

Jsou zde matné odstíny i odstíny s lehkým leskem, ale to snad vidíte dobře na fotce. :-) Tento fakt velmi oceňuji, protože kdyby byly všechny tvářenky lesklé, asi by paletka u mě takový úspěch neměla i když lesklé tvářenky mám ráda.



Celkově jsem si paletku opravdu zamilovala, ještě dodám, že má veliké zrcátko, které používám, když se líčím. Produkt velmi doporučuji!!

Máte zkušenosti s touto paletkou? Co se vám na ní líbí a co naopak vadí??? Napište do komentářů.

Zatím ahoj.
Nicky xx

4 komentáře:

  1. Upřímně? Moc se nelíčím co se tvářenek týče,ale tohle bych taktéž nutně potřebovala! :D Vypadá to opravdu nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já tvářenky používám hodně, ale mám docela problém s výdrží. Takže většinou kupuju jen ty high end tvářenky jako je Nars, Too Faced nebo Benefit. Z těch levnějších mi drží snad jen Inglot, takže nemám důvěru dávát peníze do tvářenek byť levnějších.

    Maru Narozeninová GIVEAWAY o kosmetický balíček za 2700 Kč

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)