pondělí 7. července 2014

NEW EYEBROW RUTINE


Jak už samotný název článku a úvodní fotka napovídají dnes Vám napíši o mé nové rutině v dokreslování obočí. Někdo bude možná namítat, že je to blbost a podobně, ale já se s domalovaným obočím cítím skvěle, dodává mi to sebevědomí a prostě bez toho nikdy nikam nejdu. Myslete si o mě co chcete, ale je to tak :). 

Obočí jsem si přestala před asi půl rokem barvit barvou, protože se mi zdá, že mi po něm chloupky více vypadávají. Doma mám několik produktů na obočí, ale dnes Vám řeknu o kombinaci, kterou nosím velmi často, ráda a myslím si, že je to nejlepší obočí co jsem kdy měla. Však mrkněte na fotky a napište mi jak se líbí Vám.

Od přírody mám obočí na můj vkus moc světlé, hodně řídké (vím, že někdo napíše, že řídké není ale pro mě je), ale s tvarem jsem s postupem času spokojená. Snažím se moc si ho nevytrhávat, spíš tak 1x za 2 týdny (neděste se :-D), protože udělám méně chyb při vytrhávání. Používám klasickou zkosenou pinzetu z lékárny a před trháním si vždy vymaluji obočí podle gusta, abych věděla, kde trhat můžu a kde ne. Samozřejmě po letech trýznění mi chlupů už moc mimo aktuální obočí neroste.

Nafotila jsem Vám můj jednoduchý postup, jak si ho vyplňuji. Používám na to zkosený štětec od Essence, který jsem samozřejmě zapomněla vyfotit, ale všechny určitě víte jak vypadá. 

K vyplnění používám dva různé produkty, jeden je pudr na obočí a druhý je oční stín (oba označeny srdíčkem). Světlý stín vždy aplikuji do přední části obočí a tmavý do druhé půlky. Vše uvidíte na následujících fotografiích, které krásně vysvětlují postup.

* produkty: ELF Eyebrow kit odstín Medium & paletka Sleek Au Naturel



První fotka ukazuje moje obočí bez jakýchkoliv úprav:


Světlý pudr od ELF se snažím nanášet vždy jen zhruba po žluté čáry jak vidíte. Pokud trošku přesáhnu nevadí mi to, stejně to celé přejedu od poloviny tmavým stínem.



Tmavým stínem nejprve obočí zespodu jakoby orámuji a poté vyplním celé a snažím se vprostřed obočí smíchat oba odstíny.


 Osobně jsem s tímto vzhledem mého obočí velmi spokojená, na tmavém obočí si dost poslední dobou ujíždím a takhle ho mám tmavé, ale přitom "přirozené".

Co na své obočí používáte Vy? Máte tip na super produkt na obočí????

Přeji krásný den.
Nicky xx

5 komentářů:

  1. Skvělý, je fakt neskutečný, co to s obličejem udělá :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já s obočím nic nedělám, netrhám, nebarvím, jsem spokojená s takovým, jaký mám. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. udělalo ti to krásné oči! já používám jen jednu barvu...mám paletku milani a tam je i rozjasňující stín! vidíš to, nenapadlo by mě namíchat světlý a tmavý stín z této paletky! díky za tip =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. I já se lépe cítím s namalovaným obočím, podle mě je to hezčí než přirozené,protože ho tím upravíme k dokonalosti :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mas hezke oboci. Byla by i blbost, nalicit si oci tak krasne, jak ty to umis a oboci nechat neupravene.. Takhle je to super.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)