čtvrtek 5. června 2014

NEW IN & NA CO SE MŮŽETE V BUDOUCNU TĚŠIT


Po shlédnutí úvodní fotky si o mě možná budete myslet, že jsem blázen, ale většina produktů, které Vám dnes a v budoucnu ukáži jsou věci, které mi poslalo zastoupení nějaké značky k recenzi, dva balíčky jsem také vyhrála v soutěži, takže jsem neutratila tisíce za kosmetiku jak by se mohlo zdát. Každopádně z produktů mám radost, většinu jsem již otestovala nebo testuji delší dobu abych Vám na ně mohla napsat recenze. Zda budou kladné nebo ne se dozvíte v následujících dnech, týdnech apod. Taky pro Vás chystám giveaway a máte se na co těšit. :-) Tu bych zveřejnila někdy začátkem příštího týdne předpokládám.


Už asi měsíc, možná i déle mi doma leží produkty Hean, které poctivě testuji. Dva z nich jsem si koupila za vlastní peníze, dva mi poslala paní z eshopu k recenzi, která bude asi nejdřív, protože už jsem si udělala na produkty jasný názor. 



 Značka MOJE je pro mě (nebo byla) neznámou. Produkty jsem již otestovala a z některých jsem nadšená, z některých méně, ale na recenze se taky můžete těšit a snad Vám to pomůže seznámit se s touto značkou a třeba si také něco pořídíte. 



Celou tuto sadu paletek od Astor jsem vyhrála ve Velikonoční soutěži. Dvě paletky putují kamarádce, jedna do giveaway a 3 si zatím nechám, ale nevím jestli u mě zůstanou navždy. Recenzi na stíny Vám přinesu někdy později, ale zatím jsem spokojená. Určitě uvidíte líčení.


Tady ještě ukázka - starý nákup v drogerii Novak´s (bronzer a pruhovaná tvářenka). Dva krásné nové lesky z Avonu, které Vám určitě nafotím a tvářenka Catrice do které jsem se zamilovala.



Nemůžu Vás ani připravit o novou "eyebrow rutine" neboli jak si teď upravuji obočí. Zajímal by Vás tento článek? A zajímalo by Vás třeba i jak si udržuji na hlavě červenou, jaký odstín používám atd??


Laky na nehty a odlakovač Flormar jsem vyhrála také a to v soutěži, která nedávno probíhala na facebooku Flormar. Některé si nechám, některé poputují dál. Laky Astor byly ve slevě v Tetě za 19,90,- Kč a lak Miss Sporty to samé. No neber to!



Jako poslední článek jsem si do budoucna nachystala recenzi na tento makeup (omluvte opatlaný obal, ale to jinak nejde). Zjistila jsem o něm nemilou a odpuzující skutečnost, takže si na recenzi určitě počkejte.

Co Vy? Jaký produkt jste si v poslední době koupili a mohli by jste doporučit ostatním?? Napište do komentářů.

Přeji krásný den.
Nicky xx

10 komentářů:

  1. jsem moc zvědavá na články o paletkách od Astoru, i já jsem vyhrála a jedno líčení už jsem dávala na blog, dnes bude druhé, dvě paltky jsou v giveaway co probíhá a potom an článek o make upu od Maybelline, mám ho totiž doma taky

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee to je super, že jsi vyhrála v té soutěži tyto stíny, jsou super!!
    Líbí se mi od MOJE ta tvářenka a u HEAN jsem zvědavá na ten pudr:)
    Černý matný lak od Flormar???? Jak je možné, že mi unikl, ten chci!!!!!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, samé super super, jsem jako nějaká puberťačka:-D

      Vymazat
  3. aSTOR PALETKU BYCH CHTĚLA VYZKOUŠET :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Samé zaujímavé výrobky, už sa teším na recenzie :-)

    OdpovědětVymazat
  5. to byl spěšný měsíc,co? =) těším se na recenze ;) hlavně na hean, který miluju!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  6. tie laky na nechty sú krásnee :))

    http://werushberry.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Astor paletky vypadají nádherně!:)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)