pátek 11. dubna 2014

SLEEK SUNSET PALETTE REVIEW


O této paletce se v poslední době u nás celkem na blozích mluví a spousta holek dělá s touto paletkou líčení. Není divu, že se ocitla i u mě doma. :) Jedná se o naprosto nádherný kousek z dílny Sleek Makeup. 

Paletka je složením barev spíš letní, ale hodí se i jak na podzim díky vínovým odstínům, tak i na jaro díky pastelovým barvám v pravém spodním rohu. 

Většina barev v paletě je s leskem nebo třpytkami. Pouze černá je matná. 

Obsahuje 12 stínů výborné pigmentace (krom černé, ta trochu pokulhává). Stíny trochu práší - matný více, ostatní méně. Z oka neopadávají, s bází vydrží celý den bez změny. 

Cena 290 Kč na www.bestmakeup.cz









Celá paletka je podle mě výborná. Kdybych měla být opravdu velký rýpal poukázala bych na to, že je to paletka spíš na doplnění barev. Pro vytvoření plnohodnotného líčení bude potřeba pár dalších základních barev. Určitě za cenu 290 Kč stojí. Paletek mám doma už 6 a všechny jsou výborné. 

Máte tuto paletku také??

Přeji krásný den.


5 komentářů:

  1. Moc se mi líbí :-) Vypadá krásně ♥

    OdpovědětVymazat
  2. si lepší než já...já mám jen =D tahle není moje krevní skupina nehodí se ke mě, ale musí být na tobě nádherná!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře, i když tuto tedy nemám, ale od Sleek mám už paletek 6. Nevím co dělám špatně, ale ať použiji jakoukoli bázi, stíny se mi po cca 9 hodinách začnou stejně slévat. Tak nevím, kde je chyba. Mohu se zeptat jakou bázi používáš? předem děkuji za odpověď

    http://beautybylucka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pořiď si urban decay bázi nejlepší z nejlepších ;)

      Vymazat
  4. Moje sbírka se rozrůstá rychlým tempem, dnešním dnem čítá 14 paletek :D zatím spíš vlastním jen limitky, protože ty ze stálé řady mi nikam neutečou, kdežto limitky jsou za chvíli fuč.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)