úterý 8. dubna 2014

SLEEK SUNSET MAKEUP


Moc jsem chtěla nějak využít žlutou a modrou z paletky Sunset od Sleek, kterou mám doma už nějaký ten pátek. Mám ji ráda, je překrásná! Taky na ni bude brzo následovat recenze. Každopádně popadla jsem tuto krásku a začala tvořit. Myslím, že se líčení povedlo a vypadá opravdu jako západ slunce nad mořem. Alespoň v mé představivosti ano, co v té Vaší? Abych líčení dodala opravdu letní "nádech" přidala jsem výrazně růžovou rtěnku od Rimmel. 


Na oči jsem použila:
* ELF báze pod oční stíny základní řada 
* NYX Jumbo eye pencil odstín Milk
* Paletka Sleek Sunset
* Gelové linky Essence v černé barvě
* Tužka na oči Avon SuperShock odstín Savage
* Řasenka Gabriella Salvete XXXL Volume v černé barvě
* Glazel sypký oční stín odstín A1 (koupíte například zde)

Rtěnka:
* Rimmel Moisture Renew odstín 130 Oxford Fuchsia



Postup líčení očí:
1.) Na celé víčko jsem nanesla prstem bázi ELF ze základní řady, na ni jsem nanesla bílou Jumbo tužku od NYX v odstínu Milk. Rozmazala po celém víčku.

2.)  Plochým štětcem na stíny jsem nabrala označenou žlutou barvu a nanesla jsem ji do středu víčka (držela jsem se tam, kde má mé oko čočku, do bělma sem se snažila nezasahovat)

3.) Zkoseným štětcem (např. tento jsem použila já) jsem nabrala oranžovou a začala ji nanášet do vnitřního a vnějšího koutku. Vše jsem spojila nad žlutou jakoby do obloučku jak uvidíte na fotce. 

4.) Vše jsem zdokonalovala, blendila a opět aplikovala dokud jsem nebyla spokojená s intenzitou a přechody. Vnější koutek jsem trochu ztmavila označeným hnědo oranžovým odstínem (pod černou, hvězdička nejde moc vidět pardon).

5.) Poté jsem nanesla velmi kostrbatou linku gelovými linkami od Essence, které jsou tak vyschlé, že jsem litovala, že mi celé líčení pokazily. :-( Ale nedá se nic dělat, musí letět do koše a já do drogérie pro jiné.

6.) Na spodní vnitřní linku jsem si namalovala tužku od Avonu SuperShock v odstínu Savage, což je krásná modro zelená, trošku jsem ji stáhla i pod řasy, ale jen maličko. Potom jsem si pencil štětcem vzala modrou z paletky a rozmazávala jsem spodní linii řas dokud jsem nebyla spokojená. Nanesla jsem řasenku a oči máme kompletní. Jak jednoduché. :-)

7.) Ještě poslední krok, málem bych zapomněla! Můj nejoblíbenější rozjasňovač koutků očí pigment Glazel odstín A1




Některé z Vás už líčení viděli i na facebooku, ale přesto se ptám, jak se Vám líčení líbí?? :-) Napište do komentářů. Přeji krásný den.


9 komentářů:

  1. Krásne líčenie a paleta vyzerá super!

    OdpovědětVymazat
  2. Je to nadherne, pro tebe liceni jako delane. Ja bych takove odstiny nedokazala vyuzit :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne líčenie, veľmi ti pristane :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné líčení, určitě se inspiruju :-) Obdivuju tě, že si dokážeš udělat tak pěkné a pravidelné linky, já je mám pořád takové kostrbaté a ne moc pěkné :-D

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Moc Vám Všem děkuji za krásné komentáře ♥ Vážím si jich!!! DĚKUJI

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi pekne sa ti to podarilo, trosku mi asi vadi ten ruz, dala by som trosku menej sytu farbu ale inac super

    OdpovědětVymazat
  7. Krásně zkombinované a moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)