čtvrtek 13. března 2014

SLEEK VINTAGE ROMANCE


Jelikož je tato paletka z limitované edice, která je dávno vyprodaná nemělo moc cenu o ní psát. ALE mám pro Vás dobrou zprávu - kvůli velké poptávce Sleek vyrobí další paletky a dá je do prodeje. Huráá! Jásala bych, kdybych tuhle krásku doma neměla. Jsou v prodeji v průběhu března například na www.bestmakeup.cz za 290 Kč. Odtud paletku také mám.

Paletka obsahuje jak neutrální, tak barevné oční stíny většinou s třpytkami nebo leskem. Matný odstín je zde pouze jeden a to hnědá s názvem Propose in Prague.

Skoro všechny odstíny jsou výborně pigmentované, některé méně. Uvidíte na fotkách.



V první šestici bych jako pro mě nejzajímavější označila vrchní 3 stíny - naprosto nádherné, pigmentace na jedničku. Spodní 3 stíny trošku pokulhávají, ale jsou naneseny v jedné vrstvě a co nenaberete prstem můžete krásně nabrat štětcem, takže bych se toho nebála. Velmi zajímavý je odstín Honeymoon in Hollywood - poslední spodní odstín - myslím si, že pokud ho nanesete štětcem třpytky nebudou zase tolik vidět. Takže půjde o krásnou matnou barvu do ohybu oka nebo kamkoliv chcete. 


- Pretty in Paris - stříbrná se shimmerem, výrazná, velmi studená
- Meet in Madrid - tělová, se shimmerem, výrazná 
- Court in Canes - hnedá se stříbrným shimmerem, velmi pigmentovaná, jedna z nej barev z paletky


- A Vow in Venice - tváří se jako nevýrazná barva, ale je to krásná fialová, někdy až do hněda
- Marry in Monte Carlo - sestra Venice, ale daleko víc lesklá bohužel na úkor toho, že to "nerozbalí" tak jako Venice, tlumenější odstín, skoro do růžova
- Honeymoon in Hollywood - tmavě fialová spíš do hněda se stříbrnými třpytkami, podle mě jde použít i do ohybu oka a pod. protože třpytky Vám tolik bez báze pro glitry nevydrží


 (fotky kde jsou stíny pouze po třech jsou fotky stínů nanesených na bázi v silnější vrstvě)


Tady odstínům nemám taky skoro co vytknout, jen že hnědá není to co jsem očekávala, ale uvidíme při líčení. Od fialové jsem čekala totální BOOM, ale ten se nestal, bohužel. Snad to napraví při líčení s dobrou bází atd. Líčení vyzkouším co nejdřív, aby jste viděly jak barvy vypadají v akci.
Černá mě moc mile překvapila. Je to matná barva s pár stříbrnýma třpytkama, moc krásná.


- Lust in LA - překrásná řekla bych antique gold barva, moje neoblíbenější z paletky, krásně pigmentovaná
- Romance in Rome - kombinace modré a šedé, pigmentovaná dobře, projevuje se spíš šedě s modrým shimmerem
- Propose in Prague - matná teplá hnědá, skvělá do ohybu oka, jsem ráda, že tam tuhle barvu zařadili, zkoušela jsem s ní líčení a opravdu je použitelná, myslela jsem, že bude hodně nevýrazná, ale je tak středně pigmentovaná a dá se s ní pracovat 


- Bliss in Barcelona - jsem z ní trochu zklamaná, je to tmavě až šedo fialová s fialovými třpytkami, jsem zvědavá jak bude vypadat na fialové bázi
- Forever in France - krásně pigmentovaná tmavě fialová se spoustou stříbrných třpytek
- Love in London - krásně pigmentovaná černá se stříbrnými třpytkami, vypadá dokonale, už se moc těším na smoky eyes s touhle barvou!



Paletka je podle mě kvalitní i když některé stíny se neprojevují tak, jak bych si představovala. Celkově z ní zklamaná nejsem, obsahuje naprosto nádherné odstíny, některé velmi unikátní a proto ji hodnotím pozitivně. 


Dá se s ní vytvořit jak denní jemné, tak večerní výrazné líčení. Velmi oceňuji fakt, že Sleek zařadil do palety hnědý matný odstín, díky kterému nám ulehčili líčení - nemusím si sahat pro jinou paletku, abych stíny rozmazala apod. Kdyby byl v paletce matný krémový stín byla by naprosto dokonalá a nic by jí nechybělo.

Kdybych měla oznámkovat tuto paletku dám jí 2. Mrkněte na líčení s touto paletkou ZDE.

Máte tuto paletku doma? Bude si ji objednávat?? :-) 

Přeji krásný den.

3 komentáře:

  1. Jdeš mi stímhle článkem zrovna naproti! Budu si jí kupovat na Cosmetics4you tam byla vyprodaná a teď jí naskladnili takže jdu do ní a alespoň vidím, co mě čeká =)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc mě láká, vždycky koukám na tvoje líčení se Sleek a slintám :D

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)