neděle 23. března 2014

PŘEDSTAVENÍ A RECENZE NOVÝCH TOALETNÍCH VOD MISS SPORTY


Tyto vůně jsem zaregistrovala v drogérii už před nějakou dobou. Jedná se o náhradu vůní Elite (smutně utřu slzu, protože růžová Elite byla moje NEJ vůně na světě). Zoufat ovšem nemusíme, protože tyto 4 energické vůně, ze kterých si každá z nás vybere jsou opravdu super.

Popis výrobce: Kolekce miss sporty fragrances byla inspirovaná spektrem barev, nálad i příležitostí, které nám život nabízí. Mluví ke každé dívce, jež se nebojí prožívat život naplno.  Okuste je a nechte se unášet představou vzrušujících možností nového dne.

Mám to štěstí, že se ke mě dostaly všechny 4 a proto Vám dnes mohu o každé z nich po dlouhodobějším testování napsat svůj názor. 

Začala bych tím, že vůně mají opravdu velký flakon a to celých 100 ml, což je velmi štědré. Za lahvičku vůně zaplatíte zhruba 200 Kč, což je v porovnání s objemem "za hubičku". Vůně jsem používala zhruba měsíc a jak vidíte neubylo skoro nic. 
Moc se mi líbí jednoduchý design flakonu s krásným vrškem, který ho obzvláštňuje. 



Společnost Miss Sporty měla také chytrý nápad v podobě "testeru" na krabičce produktu, což velmi oceňuji. (Ano, uznávám, že časem to může vyčichnout apod. ale je to příjemná změna). Nejsem si jistá, zda jsou v drogériích testery, ale vůni si tedy můžete snadno "očuchat" tak, že zápěstím přejedete po vršku krabičky. 


Jelikož se jedná o toaletní vodu výdrž je průměrná, vydrží Vám zhruba půl dne, potom zcela vymizí. Na oblečení ji můžete sice ještě trošku cítit, ale prostě klasika jako u toaletní vody. Doporučuji brát sebou do kabelky a podle potřeby se přestříknout. Toho, že by se mi vylila v kabelce se nebojím, víčko drží pevně a je to tudíž bezpečné i do kabelky.

Teď bych Vám ráda jednotlivé vůně popsala, napsala Vám k nim můj názor po testování apod.


Pump Up Booster  - popsaná jako jasmín a zářivá mimóza. Tato vůně je hodně energická, dokáže probudit mysl. Určitě super, když jsem unavená nebo bez nálady. Vůně tohoto typu mám moc ráda i třeba ve formě sprchových gelů. Je to podle mě druhá nejlepší vůně celé kolekce! Bude bezvadná na léto, ale i teď na jaro. Probouzí ve mě chuť něco dělat.


Clubbing Proof - popsána jako svěží růže a broskev. To mohu potvrdit, jedná se o svěží jarní květinovou vůni. Je sladší, to já mám ráda. Nevím jestli bych si ji vzala večer do klubu, ale na den je výborná. Jedná o mou nejoblíbenější vůni kolekce. Doporučuji očichat ;-) Cítím z ní víc růži, ale broskev ji tlumeně doplňuje.



Morning Baby - Pomerančový květ a bílé pižmo. Tato vůně je také velmi svěží, ovocná, letní díky pomeranči, přitažlivá díky obsahu pižma. Možná to některým z Vás přijde divné dávat do vůní pižmo, ale pokud Vám vůně sedne, tato přísada v kombinaci s Vaší kůží vytvoří ojedinělou vůni. Nechám si ji na léto.


Crush on you - Frézie a květ fialky. Osobně vůni fialek miluji. Krásná květinová vůně vhodná hlavně na jaro, na den. Je nevtíravá, jemná, příjemná. Nemůžu se rozhodnout, zda mám radši tu růžovou nebo tuto. Asi jsou obě na prvním místě. Určitě si ji v obchodě ovoňte.


Všechny vůně hodnotím s odstupem času kladně, určitě z nich nejsem zklamaná, jsem nadšená hlavně ze zpracování a designu obalů, z rozmanité škály vůní. Jak píše výrobce, všechny 4 si Vás něčím chytnou. To, že si chytly i mě jste určitě z recenze poznaly. Jsem moc ráda, že je mám doma. 




Co Vy? Máte s těmito vůněmi nějaké zkušenosti? Vlastníte některé z nich? Pokud ne určitě po nich v obchodě mrkněte, myslím, že s nákupem nebudete litovat! Stačí najít tu pravou.

Přeji Vám krásný den a děkuji za přečtení recenze.


7 komentářů:

  1. Moc mě zaujala poslední vůně a mrknu po nich :-)

    OdpovědětVymazat
  2. No tak to je pěkná zásobička a 100ml je mazec :)

    OdpovědětVymazat
  3. Docela mě láká si aspoň jednu pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám všechny čtyři, ale v menším provedení, ale za mě zklamání, voní mi jen jedna.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  5. raději při platím 400,- (4x200,-=800+400=1200,-) a koupím si pořádný parfém...mě tady ty voňavky nevoňavky začnou po chvilce lézt krkem =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle drogerkový vůně voní všechny stejně (tuctově) - sladky, ovocny, trošku kořeněny, nemají žádný charakter a ani nedokáží oslovit moc lidí kromě pár náctiletých. Mě se hrozně moc nelibí ty flakony s připlácnutou nálepkou na přední straně, jinak výdrž je mizerná a ikdyž je toho 100ml tak tady člověk platí hlavně za kvantitu ne za kvalitu.
    Ps: pokud chceš koupit Elite vůně tak mrkni na Elnino.cz tam je doprodej za 57Kč.

    OdpovědětVymazat
  7. já mám doma dvě a voní mi hezky..

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)