pondělí 3. února 2014

RECENZE: SLEEK MAKEUP TRUE COLOR LIPSTICK ODSTÍN NAKED


Kosmetiku Sleek naprosto miluji. To asi víte, pokud čtete pravidelně můj blog. Ráda zkouším různé odstíny rtěnek a experimentuji s nimi. Tuhle jsem dokonce už vytáhla i do baru. Mohli jste ji vidět ne jen jako new in na mém instagramu, ale také v líčení, které jsem dávala nedávno na blog. V něm jsem sice rtěnku zkombinovala s tužkou na rty, ale dnes Vám ji ukážu zcela samostatně. 

Na stránkách, ze kterých rtěnku mám ji popisují jako rtěnku s vysokým obsahem pigmentů, která je obohacena o vitamín E. Popravdě netuším co vitamín E dělá, ale líbí se mi vysoký obsah pigmentů. :-) 

Koupíte na www.bestmakeup.cz za 175 Kč. Rtěnka má 3,5 g a je k dostání ve 20-ti odstínech. 

* Balení rtěnky je elegantní, černí, matné s lesklým nápisem jak je u Sleek tradicí. Je dost malinké, ale vevnitř ukrývá dostatek produktu, takže se toho nebojte. Lehce se vleze do malé kapsičky v kabelce, takže ideální. 




* Rtěnka má označení "SHEEN" což znamená, že je lesklá. Mezi dvaceti odstíny můžete najít jak lesklé, tak matné odstíny. Na stránkách bestmakeup máte výborně popsáno, které odstíny jsou matné a které lesklé.


Na přání čtenářky Katky, které ve článcích chybí fotky rtů před aplikací fotky je budu odteď přidávat. Je pravda, že to je opravdu "nutnost", protože rty máme pigmentované každá jinak. Díky za typ!!
Takže na fotce nad textem jsou mé rty bez jakéhokoliv upravení. Pouze jsem je před focením namazala průhlednou vazelínou, kterou jsem si setřela kapesníčkem ze rtů.




Rtěnka má opravu nádhernou neutrální barvu. Má podtón do žluta až hněda, takže se hodí pro majitelky žlutého podtonu pleti a také pro tmavší typy. Jak ale vidíte, já jsem světlá a myslím, že mi odstín sedí také. Pokud jste se už mrkly do článku s líčením, tak víte, že v kombinaci s tužkou na rty je barva dokonalá. Ano, vím, že toto není odstín pro každou z nás, ale své fanynky si jistě ještě najde. 

Tento produkt je opravdu velmi kvalitní, pigmentovaný, roztírá se velmi lehce a kryje v jedné vrstvě. Já jsem si na fotku dala dvě vrstvy, aby barva opravdu dokonale vynikla. Pokud chci pouze lehký nádech tohoto odstínu vklepu si rtěnku do rtů prsty, protože jedině tak je méně viditelná. Můžete vidět také to, jak se rtěnka krásně leskne i bez použití jakéhokoliv přidaného lesku na rty. 

* Výdrž rtěnky je okolo 3-4 hodin, taková klasika, ale odolává dobře. Testovala jsem ji, když jsem dost pila a dokonce jedla tyčinky, takže zápřah. 

S tímto produktem jsem moc spokojená a určitě nezůstane ve sbírce sám. Můžu Vám ji doporučit všema deseti!!

Máte s rtěnkami od Sleek zkušenosti? Který odstín se Vám líbí nejvíc??:-) Dejte vědět do komentářů.

Přeji krásný den.




6 komentářů:

  1. Ty máš tak krásnou, přirozenou barvu rtů!!! Já ti nevím, ten odstín je zvláštní, nějak nevím, co si o něm mám myslet.. Přijde mi opravdu dost do oranžovo-hnědé, nevím, něco mi na ní nesedí.. Ale jinak jsou Sleek rtěnky super, příjemné na rtech, hezký, malý obal...:)

    OdpovědětVymazat
  2. Nelíbí se mi ta rtěnka nevím :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín je takový neobvyklý,ale je nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  4. mne to pride moc nazltla farba :( ale mozno je v skutocnosti krajsia!

    Pozyvam na giveaway o ZNACKOVE PLAVKY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat
  5. Mne hrozně překvapilo, jak ty rtěnky jsou maličký :-D
    Nude vypadá zajímavě a přijde mi rozhodně nositelnější, než třeba moje Smouder :-D V té jsem v sobotu vypadala, jak kdyby mi vymřelo příbuzenstvo :-D

    Ale když je tak schválíš, asi mrknu po dalším odstínu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mne sa tá farba veľmi páči a sama sa po nej pozriem :) Krásny príspevok :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)