středa 8. ledna 2014

RECENZE ŘASENKA PUMP UP BOOSTER MISS SPORTY


Kdo sleduje moje posty s líčením asi dobře ví, že tuto řasenku jsem zmiňovala v seznamu použitých produktů několikrát. Když už si produkt koupím (a třeba ho moc nemusím) snažím se ho používat a spotřebovat, protože mi je líto vyhodit ho a tím i peníze, které mě stál. Tato řasenka nebyla drahá. Stála mě v drogerii Teta okolo 50 Kč v akci. Kolik stojí normálně nevím, ale typuji 50 - 100 Kč. 

Zaujal mě na pohled její obal, který má krásnou fialovou barvu a také to, že se tvarem velmi podobá řasenkách NYC a Rimmel. Mám pochybnosti, že je vyrábí stejná firma jen na ně tiskne různé popisky. Víte o tom někdo něco? :-) Na kartáček se nikdy nedívám, pokud není mimo vystaven, protože nechci řasenky "otvírat pro ostatní", takže byl pro mě překvapením.


Aplikátor řasenky je dost velký, skoro jako moje oko. Prvně se mi s ním nepracovalo moc dobře. Nabírá celkem dost produktu, takže jsem ho musela před použitím otírat. Když je řasenka zhruba v polovině svého "života" což je po prvním měsíci používání začíná tvořit lehké hrudky, které se dají prsty z řas snadno odstranit. Určitě není vhodný pro holky s krátkýma řasama.


Obsah samotné řasenky je podle mě kvalitní, řasenka se mi nerozmazává pod očima, drží mi na řasách celý den bez problémů a snadno se odličuje. Kromě hrudek a moc velkého aplikátoru nemám co vytknout.

* Velmi ráda si při použití této řasenky točím řasy kleštičkami, ovšem na focení jsem vynechala, aby byl efekt viditelnější i pro holky co si řasy netočí. 
* Zatočení drží krásně celý den a řasy mi nepadají.

Nafotila jsem Vám také jak mé řasy vypadají bez řasenky, s 1 vrstvou a se dvěma vrstvami řasenky. Moje řasy jsou přírodně tmavě hnědé, celkem husté, středně dlouhé. 






Po nanesení dvou vrstev (tak, jak to dělám vždy) řasenka moje řasy krásně zahustila, prodloužila a podle mě vypadá dobře.

Kdybych ji měla ohodnotit dám jí známku 2- kvůli velkému aplikátoru, který nabírá moc produktu a kvůli lehkému hrudkování. Jinak nemám výhrady. Řasenku si asi znovu v brzké době nekoupím, protože mám v šuplíku 2 nové a stále hledám svůj ideál. Někdy jsem fakt ráda, za to, že mám blog. Můžu mrknout, která řasenka mi seděla a tu prostě koupit. :-)

Máte s touto řasenkou zkušenosti? Vyhovuje Vám? Doporučíte mi svou oblíbenou řasenku?

Přeji krásný den.



3 komentáře:

  1. Tahle mě už delší dobu láká, ale momentálně asi zůstanu u své co jsem si oblíbila:)

    OdpovědětVymazat
  2. Za tu cenu? Paráda:) http://jbself.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mám doma taky řasenku s velkým štětečkem. Ze začátku jsem ji nesnášela a proklínala se, že jsem jí koupila, ale časem jsem si zvykla a těd mi přijde úplně v pohodě :)

    nicolexs.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)