čtvrtek 30. ledna 2014

MISS SPORTY LIPSTICK 22 BB NUDE


Byly jsme s kamarádkou v Tetě a to bych nebyla já, abych si tam samozřejmě zase něco nekoupila.... navíc, když jsem s Nikčou, ta mě ještě navádí, abych si něco koupila. :-D 

Šly jsme ke stojanu Miss Sporty, abych jí ukázala stíny, které jsem si tam kupovala a zahlédla jsem, že už mají nové rtěnky. Mmm cena 49 Kč, popadnu náhodný tester a zrovna taková krásná barva! Vyzkouším na ruce... ukazuju Nikči a už leží v košíku. Naprostá nádhera. 



* Rtěnka je konzistencí spíš jako balzám, ale pigmentovaný. Je celkem hydratační, nijak rty tudíž nevysušuje, ale trochu zalézá do vrásek, což se mi moc nelíbí. Je potřeba mít opravdu dokonalé rty bez suchých míst, aby je nezdůrazňovala. 

* Je v klasickém černém obalu z plastu. Vypadá dost levně, ale mě to nevadí. 

* Rtěnka sama o sobě je dobrá, není třpytivá i když se to podle fotky v tubě možná zdá. Barva je o dost viditelnější po asi 2-3 vrstvě. Je to krásná nude barva s růžovým nádechem. Leskne se přirozeně. 

* Vydrží na rtech asi 1 hodinu, což je dost slabé, ale na cestu do školy nebo do práce to je vyhovující. Brala bych to opravdu spíš jako barevný balzám než jako plnohodnotnou rtěnku - tímto nechci produkt nijak hanit ani nic podobného, jen Vám udávám fakta, která jsem používáním zjistila.



Fotka rtů bez jakéhokoliv produktu na nich.



Fotka rtů s rtěnkou v asi 2 nebo 3 vrstvách, aby barva vynikla.



Rtěnka vypadá skoro jako moje rty, jen trochu sjednocenější a šťavnatější. Moc se mi líbí. 

Pro majitelky tmavších rtů to asi nebude ono, ale pokud máte rty málo pigmentované nebo jako já bude to pro Vás ideální. Bude se hodit pro růžový i pro žlutý podtón pleti. 

Další odstín si do své sbírky asi nepořídím, ale do kabelky se rtěnka navíc hodí vždycky. :-) 

Jak se Vám produkt líbí? Máte s ním zkušenosti?? Dejte vědět do komentářů. Popřípadě doporučte ostatním čtenářkám Váš oblíbený odstín. 

Přeji krásný den.


9 komentářů:

  1. Na rtech je moc pěkná, super odstín. Tak cena odpovídá kvalitě - výdrži, pigmentaci, s tím , že zalézá do vrásek mám také zkušenosti, to je asi jedno, jaký odstín.. Ale odstín je to fakt moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako na cestu do práce nebo školy ideál :-) cena opravdu odpovídá kvalitě :-)

      Vymazat
  2. Na rtech je nádherná :) Moc krásný odstín :) Zuz

    OdpovědětVymazat
  3. Mám tuhle rtěnku i stejný odstín a taky bych ji nazvala spíš balzámem než rtěnkou, miluji její vůni i hydrataci a ze "staré edice" Miss Sporty rtěnek mám několik různých odstínů a nemůžu si je vynachválit! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo souhlasím, však jsem taky psala, že je jako balzám. :-)

      Vymazat
  4. Tuhle rtěnku doma mám, akorát jiný odstín. Je perfektní,ale pro mě suché rty, nic moc:/

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Niki, já Ti prostě musím napsat! O tvém blogu jsem už nějakou dobu věděla, ale nebyla jsi mi nijak sympatická (teď to neber zle:)) Ale dnes jsem na něm strávila půl odpoledne a teď jsou 2 hodiny ráno a můj názor se změnil. Máme dost podobných věcí, například miluji Sleek, od Elfu mám taky pár věciček. Nalákala jsi mě na rtěnky Barry M, přeju si rtěnku od MACu :D A navíc se nádherně líčíš! Také bych to chtěla takhle umět...do teď jsem to dávala za vinu štětcům (essence, elf - zákl. řada), ale koukám, že ty jsi používala taky a asi to bude jen mou nešikovností :D Jinak paletky od Sleeku už mám 3 a 1 rtěnku (Amped) a za měsíc jedu do Anglie, normálně se toho děsím, jak to dopadne :D
    Tvůj blog mě moc bavil a tak máš asi novou čtenářku :D:)
    Teď už ti jen popřeju krásný den a sobě dobrou noc :D
    Chtěla jsem ti napsat komentář ke každému článku, ale asi by se ti to nechtělo číst :D Ale blog jsem celý přečetla! Uf...jo, jak trávit zkouškové :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji za komentář a upřímnost :-) To se štětci ELF - jako dají se používat, ale pokud pořídíš pořádné (pokud teda už nemáš), tak s nimi budeš líčit jak profík to mi věř :-)

      Jsem ráda, že jsi novou čtenářkou a doufám, že tě blog bude bavit :-)
      P.S.: Klidně jsi ty komentáře mohla napsat, já čtu všechny i když ne na každý odepisuji (když v něm není otázka).

      Vymazat
  6. Já v jiném odstínu a jsem s ní spokojená :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)