úterý 5. listopadu 2013

Recenze: Glazel sypký oční stín odstín A1


V poslední době jsem si hodně oblíbila pigmenty a sypké oční stíny. Ne jen, že mi nabízejí větší pigmentaci, než některé stíny, ale také se dobře rozmazávají a s dobrou bází vydrží na víčku celý den bez hnutí. Navíc pokud před nanášením stínu na oko namočím štětec dosáhnu výsledku, který celé líčení posune výš.

Do rukou se mi díky hodné paní Lucii z www.bestmakeup.cz, kde dnes zmiňovaný pigment také můžete koupit a to přímo ZDE, dostal tento sypký stín od značky Glazel, která je pro mě celkem neznámá. 

Glazel je polská značka, která vyrábí kosmetiku k profesionálnímu využití - pro umělce, vizážisty apod. to znamená, že je to kosmetika pro lidi s vysokými nároky na kvalitu produktů. 

Teď už ale k produktu o kterém dnes bude řeč. Jedná se tedy o sypký stín, který má skvělou pigmentaci (daleko větší než lisované stíny, protože mají větší koncentraci pigmentu, někdy se jedná o čistý pigment), výborně drží na bázi, která je trošku lepivější (například NYX eyeshadow base nebo na korektoru), při nanášení na mokro ze sebe vydá maximum a stává se tak králem večírku (nebo spíš vy královnou, protože Vaše líčení bude vypadat dokonale).

Na výběr je z 32 odstínů, jeden krásnější než druhý za cenu 195 Kč/kus, což je cena slušná. Produktu máte spoustu a na líčení využijete vždy jen malé množství, které bohatě stačí. I při každodenním používání by Vám trvalo alespoň rok, než ho spotřebujete. Určitě je to investice, která se vyplatí. 

Zde vidíte swatch pouze lehce nabraného stínu. Pigmentace je na 1*!!



Protože je tento stín tak krásně sněhově bílý dá se použít na projasnění vnitřních koutků očí (jak jsem ukázala v tomto líčení KLIK) . Dá se použít také jako stín přes celé víčko - vykouzlíte tím krásně jemné dívčí líčení - například ZDE v mém prvním líčení s tímto stínem. Určitě toho spolu ještě nalíčíme hodně, takže ho v budoucnu hledejte v článku pod označením značky Glazel.

Tento stín jsem si hodně oblíbila a určitě ho budu využívat i dál, protože bílý pigment s jemným stříbrným odleskem se vždy hodí, hlavně teď když budou Vánoce. Naprosto ideální společník na nadcházející svátky. Co myslíte? 

Znáte tuto značku nebo jste ji čerstvě objevili jako já? 

Přeji krásný den.
Nicky xx

5 komentářů:

  1. Stín vypadá naprosto dokonale, takový univerzální, jak píšeš. Fakt moc pěkný!

    OdpovědětVymazat
  2. Můj svět krásy6. listopadu 2013 v 0:59

    Ten je libovej!

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám ani jsem o ní neslyšela. Odstín je pěkný, univerzální na projasnění, přesně jak píšeš. :)

    http://gatetoneverland.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. přesně ty samé mám a jsem s nimi spokojená;)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)