úterý 8. října 2013

ART POP Makeup - říkejme tomu FAIL


Chtěla jsem si vyzkoušet nějaké líčení na Halloween, protože ho teď všude plno. Nejvíc se mi zalíbilo líčení ve stylu Art Pop, což je líčení podle komixové postavy. Dělala jsem ho poprvé pouze s obrázkem, abych věděla kam mám namalovat čáry... :D Některé jsem udělala tak, že jsem se zamračila nebo udělala ksichtík, abych viděla vrásky. Jinak jsem si barvu stínů, rtěnky a tvářenky zvolila podle sebe. Určitě jsem udělala pár chyb hlavně v oblasti úst, kdy jsem si sice dobře vykreslila a obtáhla rty červenou tužkou a rtěnkou, ale černá linie se mi nepovedla. Čáry kolem pusy a na bradě také nejsou nijak extra slavné a krásné. Ale zas tak hrozné to není, co myslíte?? :) 

Sami si můžete zvolit barvu očních stínů, rtěnky, tvářenky, to je na Vás, každý to dělá jinak. Barva teček se také liší, záleží na tom, co se Vám líbí. :) Určitě je lepší prvně si namalovat černé čáry a poté obličej "poťupat". 


Líčení jsem dělala tímto způsobem:
- nanesla jsem si makeup jako obvykle
- na víčko jsem si nanesla NYX Jumbo Pencil v odstínu Milk a na ni bez jakéhokoliv rozmazávání jsem nanesla nejvíc žlutý stín, který mám (z paletky 180 stínů)
- Na spodní linku jsem nanesla stejnou bílou tužku, namalovala jsem si černou linku tekutými linkami a namalovala řasy řasenkou
- namalovala jsem si tvářenku
- rty jsem obtáhla červenou konturkou a vyplnila je červenou rtěnkou
- pod oko jsem si bílou tužkou vyznačila slzu, tu jsem poté vykreslila světle modrým stínem a obtáhla tmavším modrým stín ( oba z paletky 180 stínů )
- poté jsem si obličej "poťupkovala" Jumbo tužkou ( měla jsem ji narovno, aby sama dělala tečky, pouze jsem s ní otáčela a tlačila) - někdo používá červené tečky, někdo bílé
- do tohoto okamžiku se celé dílo ještě dalo, ale jak jsem psala čáry se mi nepovedly a to hlavně z toho důvodu, že jsem je malovala gelovými linkami a ne tekutými, což by bylo lepší a na tuto variantu příště vsadím! Obočí jsem si namalovala s výrazem nevinného naštvaného zlomeného člověka, nevím jak jinak to napsat... :D  Nepovedly se mi obě stejně, ale byl to jen pokus, takže chápete :)



Co na toto líčení říkáte??? Tento týden ho asi vyzkouším ještě jednou a nafotím Vám ho, aby jste viděli, zda se vůbec můžu zlepšit. :) 

Přeji Vám krásný den.
Nicky xx

7 komentářů:

  1. Úžasný, je to fakt jako bys měla nakreslený obličej!! Paráda:) Já tu nyxku v milku pořád nemám, přitom by se mi tak hodila i na normální líčení! Já chtěla zkusit klauna, ale nemám červenou rtěnku žádnou:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo klaun to je dobrý nápad :) zítra ale vyzkouším Sugar Scull nebo jak se to píše :) prostě líčení na Day of Death :) Přitom to prý není líčení na Halloween, ale tradiční líčení Latinoameričanů na den mrtvých/ den smrti, který oni slaví... to jsem vůbec nevěděla...:) Určitě si tu tužku kup je bezvadná... nebo si ji nekupuj - swap!:D

      Vymazat
  2. Nikol co si použila za makeup? Já když někdy koukám na tvoje fotky, mám pocit, že na tobě ten Rimmel vypadá snad lépe než Revlon :( chjo..Ten Rimmel jsem používala taky, ale moje mastná pleť ho nedokázala udržet po celý den hezký, je ale pravda, že ihned po nanesení mi dělal pleť nádhernou, za to mi přijde, že Revlon po nanesení tak hezky na pleť nesedne, ale na druhou stranu vydrží opravdu dlouho a neoxiduje. Který máš raději ty ?:) děkuji za odpověď Anet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při tomto líčení jsem použila Revlon. :) Možná máš špatný druh toho makeupu. Je zvláštní, že někomu kdo má mastnou pleť třeba víc sedí ten suchou a naopak. :) Chce to vyzkoušet. Já mám pleť smíšenou v zimě víc suchou, ale když jsem používala ten na suchou vypadalo to hrozně špatně. Když používám ten na mastnou vypadá to podle mě rozhodně líp. Miluju ho a určitě si ho koupím i na zimu, protože dělá opravdu bezchybnou pleť a vydrží celý den jak píšeš. Rimmel miluju, to je makeup co jsem si kupovala už od začátku. :) Takže na něj určitě nezanevřu, ale radši mám Revlon, protože víc kryje. :)

      Vymazat
    2. Tu verzi na mastnou pleť mám :) možná to chce jen zapracovat na podkladu a taky na způsobu nanášení. Myslím, že problém je u mne v tom, že ten Rimmel měl tekutější konzistenci, lépe se roztíral a tak jsem ho lépe zapracovala do pleti-někdy jsem proto nahlodaná, že se k němu vrátím, pak si ale vzpomenu na tu hrůzu, co mi dělal na obličeji po celém dni nošení a mám rozhodnuto. Máš v plánu článek o způsobu jakým nanášíš make-up a jaký typ štětce je tvůj favorit ?:) (pokud už takový máš, ráda poprosím o odkaz)

      Vymazat
  3. Ty oči se mi strašně líbí! A ta čárka, kterou má přímo v ďolíčku, když se směješ je úžasná:)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)