středa 28. srpna 2013

NÁKUPY ZA TENTO MĚSÍC

Myslím, že víc dnešní článek představovat nemusím. Se sádrou jsme se celkem sžily a já byla konečně schopná Vám nafotit produkty, které jsem si koupila za poslední měsíc. 

Začnu ELF kosmetikou, která mi přišla dnes. Opět probíhala akce - Poštovné zdarma při nákupu nad 400 Kč. Sama za sebe bych toho asi nevyužila, ale kamarádka si chtěla taky pár věcí objednat, tak jsem si řekla, no proč ne?.

Jak uvidíte na následující fotce objednala jsem si nové kleštičky na řasy - moje staré chudinky ztratili takovou tu "vycpávku" nevím jak jinak to nazvat, víte co myslím? Gumovou  věcičku...:D Když jsem byla na dovolené v Jeseníkách ještě tam byla, ale po návratu domů už ne. No a tak jsem si řekla, že si rovnou objednám celé balení těchto "vycpávek", protože jsem je kdysi na eshopu viděla za 39 Kč asi za 5 kusů. Bohužel teď jsem je tam nikde nenašla, tak jsem si koupila rovnou celé nové kleštičky. Jak potěšená jsem doma byla, když jsem zjistila, že je v nich náhradní vycpávka, která putovala do starých kleštiček a nové jsem si schovala na "horší časy". Alespoň jsem je poprvé očistila... :D 

-Kleštičky jsou ze základní řady a stály 39 Kč.

Štětečkem, který vidíte je Smudge brush - ten mi v kolekci chyběl. Zatím jsem ho nepoužila, je měkčí, myslím, že tyto štětce by měly být spíš pevné, víte co myslím? Uvidíme jaký bude, nezdá se úplně zlý, štětinky má hezky střižené na krátko.

-Smudge brush je ze základní řady a stál 39 Kč.

Nutně jsem potřebovala kartáček na obočí. Vždy jsem kontrolovala v drogerii jestli mají a nikdy neměli. Jejich škoda. :) Myslím, že je jedno od jaké značky je a všechny jsou v podstatě stejné. Vím, že by stačil aplikátor na řasenku, ale víte co. :)

-Kartáček na obočí stál 39 Kč a je také ze základní řady.

Předposledním adeptem je průhledný gel na obočí a řasy. Vždy ho používám jen na obočí - výborně ho fixuje. Toto je moje 3. balení. Když mi dojde část na obočí, používám tu určenou na řasy. Vždy dodělám "do konce".

-Gel na řasy a obočí stál 39 Kč a je opět ze základní řady.

Dobrá báze se doma vždy hodí. Tuto mám do zásoby. I gel na obočí je nepoužitý, pouze vybalený, protože se mi jinak nevešli do šuplíčků. Jejich čas teprve přijde. Toto je také moje 3. balení.

-Báze stála 39 Kč a je v odstínu Nude (na obale označeno Sheer - informovala jsem se na to a je to v pořádku).




Dovolila jsem si pro inspiraci vyfotit i co si koupila kamarádka. 


-Štětec na oční stíny ze základní řady jsem jí darovala už dávno, protože jsem měla 3. Chtěla nový do zásoby.
-Báze pod oční stíny - ta jí došla a zřejmě s ní byla spokojená- tu ode mě také dostala zároveň se štětečkem.
-Fix na linky v černé barvě- budu ji to učit :) Už se těším. Vše 39 Kč.

Protože má ráda šedo-modré stíny chtěla tuto paletku - byla za 109 Kč? Tak nějak.

A jako poslední moje milovaná Minerální rtěnka v odstínu Runway Pink za 121 Kč. Jojo, hold malovat se při odchodu z práce láká kolegyně. :) Ale mě to nevadí ji mám moc ráda.







Sobě jsem na začátku měsíce udělala radost novou paletkou korektorů, protože stará byla vypotřebována. Zřejmě se po cestě pěkně zapotila a tak jsou korektory trochu "přelité" na levo, ale na funkčnosti jí to neubralo. Zkažená teplem není. Navíc byla fungl nově zabalená,neporušená. Je z Ebay za 90 Kč. Na Aukru jsem ji viděla okolo 200 - 300 Kč!! Hamižní Češi...:-(


A jako poslední tu mám 3 laky na nehty. Gabriella Salvete koupená před zlomením ruky ve slevě okolo 50 Kč v Rossmannu. Odstín Maestro Grey? :) Laky Rimmel mám taky z výprodeje, ale z drogerie Teta za 29 Kč/kus. Prvně jsem měla jen ten červený, ale pro ten fialový jsem se pak musela vrátit.


Tak a to bude pro dnešek vše. Docela mi napsání tohoto článku dalo zabrat (okolo hodiny a půl), ale to nevadí.

Čím jste si udělali radost vy???:-))

Přeji krásný den Všem.
Nicky xx

2 komentáře:

  1. Ja mám tiene od e.l.f. a s nimi som veľmi spokojná, podobne ako aj s podkladom pod očné tiene ale štetec je na tom horšie :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty štětce se trochu liší kus od kusu, to je fakt....já mám od nich základní štětec na stíny okolo 2 let a zatím z něj vypadl jen 1 chlup :) druhý se mi rozpůlil asi po půl roce ani to ne :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)