úterý 30. července 2013

REVLON Colorstay For Oily/Combination Skin Recenze

Na facebooku jsem Vám slibovala recenzi na tento makeup od Revlonu. 

Jedná se o produkt, který lze koupit pouze na internetu - nejlépe se mi nakupuje na aukru, protože mají vždy všechny odstíny a samotný makeup vyjde na přibližně 200 Kč + asi 30 Kč poštovné (to má každý prodejce nastavené jinak, ale do 250 Kč se vejdete!)

250 Kč za plně krycí makeup, který se dá vrstvit a sám v jedné vrstvě kryje středně, navíc vydrží celý den bez otisků na oblečení apod. se mi zdá jako velmi slušná cena..:)

Než začnu s recenzí ještě Vás chci upozornit, že makeup se vyrábí ve dvou provedení - pro suchou a normální pleť + pro mastnou a smíšenou pleť - obě varianty nabízí velké množství odstínů (pokud si nebudete s výběrem vědět rady napište prodejci email a on Vám poradí - alespoň mě paní poradila).

Já vím, že: Pro suchou a normální pleť je odstín IVORY - do růžova, odstín BUFF - do žluta
Pro mastnou a smíšenou jsou IVORY i BUFF do žluta, Sand Beige je spíš neutrální - v této problematice by Vám prodejce měl poradit nejlépe, ale toto jsou informace, které mám od prodejkyně :)
(jsou to vždy dva nejsvětlejší odstíny odpovídající například makeupu Rimmel Match Perfection - 100 Ivory odpovídá IVORY u Revlonu, BUFF je asi o půl odstínu tmavší)


Makeup se prodává ve skleničce, která má obsah 30ml, obsahuje ochranný faktor SPF 15, nemá pumpičku!!- pokud to pro Vás je problém, asi si ho spíš nekupujte, ale opravdu přijdete o mnoho..:) Já si makeup před samotným otevřením lahvičky protřepu - důležité! jinak Vám skoro všechen pigment zůstane na dně a budete mít skoro vodový makeup...:)

Dalším důležitým poznatkem je to, že makeup zasychá rychle, takže je potřeba pracovat rychleji nebo si natřít prvně jednu polovinu obličeje a poté druhou. Není to zas extrémně rychlé zasychání, ale vědět by jste to měli, protože by se Vám na obličeji mohli vytvořit nehezké skvrny a makeup by jste pak už ani nechtěli používat - ono by to bylo tím pozdním rozetřením. Na obličeji vypadá přirozeně. Není to těžký makeup, je spíš jakoby lehčí, nezatěžuje moc pleť. Nestalo se mi, že by se po něm moje pleť zhoršila.

Makeup na obličeji vydrží bez problému celý den. Nikam se neobtiskává, nezanechává stopy na oblečení (víte co myslím - mě se to stává, když si vyslékám triko), z obličeje nemizí. Toto vše funguje za předpokladu, že jste si vybrali ten pravý makeup pro Váš obličej. Já jsem před tímto pro mastnou a smíšenou pleť měla ten druhý a ten mi na obličeji nedržel, zvýrazňoval mi na obličeji suchá místa apod. prostě nevhodný makeup. 

Jelikož je moje pleť smíšená zvolila jsem jako druhou variantu makeup pro mastnou a smíšenou pleť. Byla to opravdu výborná volba, makeup mi sedí jako ulitý! Odstín Buff si nechávám na zimu, protože mi sedí, ale teď v létě jsem si objednala další odstín, hned po Buff byl k prodeji Sand Beige.

Zde máte foto mého obličeje bez makeupu, v žlutém kolečku můžete vidět moje rozšířené žilky, nějaké to pidi midi akné, zarudlý nos, kolem rtů to mám divné... schválně jsem vyfotila horší stranu mého obličeje - ta druhá je skoro bez chybičky, nádherná, neposkvrněná.. :D Taky to tak máte? :)



Makeup vypadá takhle, určitě jste ho už někdy viděli.


Nanáším si ho buď prsty nebo tímto štětcem od Hakuro - H51. Jde to oběma způsoby, ale štětcem se lépe vpracuje do pleti - prvně ho naťupu a poté roztírám krouživými pohyby - klasické použití tohoto štětce.



Teď už se můžete divit kouzlu tohoto makeupu. :D Schválně jsem dala 3 fáze líčení - nic, jen makeup a kompletní makeup, na který taky bude článek.

Jak se Vám efekt tohoto makeupu líbí???



Možná se Vám může můj obličej zdát světlejší, ale to je díky SPF, které na foťáku odráží světlo. Odstín mi sedí. :) Pro toto focení jsem nanesla makeup pouze v jedné vrstvě, všechny nedokonalosti zakryl a navíc vypadá přirozeně - moje pleť vypadá jako by byla bezchybná, ale stále prosvítá moje kůže. To se mi na tom makeupu líbí.

Máte s tímto produktem zkušenosti???

Napište.



14 komentářů:

  1. Perfektní odstín, padne ti a teda ten rozdíl tam je no, fakt ten obličej prokoukne úplně!

    OdpovědětVymazat
  2. Padádne ti sadne, ďakujem za dorbý tip, len teda neviem, či by som prežila to, že nemá pumpičku:/

    OdpovědětVymazat
  3. Make-up ti opravdu sedne a vypadá i přirozeně :-) Mám taky tenhle pro smíšenou pleť, ale moc ho nepoužívám. Přijde mi dost mastný a hutný :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Je to super makeup, mám ho aj ja a tiež som veľmi spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj ja som uvazovala nad tym na suchu plet, ale fakt drzi horsie? Lebo sa bojim aby mi tento na mastnu/ kombinovanu plet nezvyraznoval suche miesta..Vies mi poradit?

    Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, pokud máš suchou pleť, tak si pořiď ten na suchou/normální...:-) mě tento sedí víc, protože mám smíšenou pleť :-) Nedržel mi protože se k mé pleti nehodil ...:-) Pro tebe třeba bude dokonalý:)

      Vymazat
    2. Ok, dakujem za radu, urcite ho vyskusam :) pekny vecer :)

      Vymazat
  6. Ahojky, mám hrozně mastnou pleť, myslíš, že by se tento make up pro mě hodil? A jaký používáš pudr?? Kde je makeup k sehnání?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, díky za otázku. No, já mám pleť smíšenou, ale v létě se hodně lesknu a mastí se mi dost obličej. Zapudrovávám vždy pudrem NYC Smooth Loose powder - to je pudr sypký nebo teď v poslední době používám pudr Rimmel Stay Matte v transparentním odstínu. Pokud máš ráda ne úplně matnou pleť doporučuji ten NYC dá se koupit třeba v Rossmannu.
      Co se týká makeupu nezbývá nic jiného než vyzkoušet, ale v hodně videí Američanek jsem slyšela, že sedí i mastné pleti. Kupuji ho vždy na aukru - stačí napsat do vyhledávače Revlon Colorstay a najde to několik prodejců, vždy kupuji od paní s nickem Bellazza nebo tak nějak. :-) Zvol si ten pro smíšenou a mastnou pleť.

      Doufám, že jsem ti alespoň trošku pomohla. Kdyžtak napiš na email nebo sem kdybys potřebovala někdy poradit nebo tak.

      Ahoj.

      Vymazat
  7. Ahoj, já bych ráda tento makeup vyzkoušela, ale vůbec netuším jaký odstín bych si měla vybrat, nebo jestli si nekoupit dva jeden na léto, kdy jsem více opálená a jeden na zimu kdy jsem taková bledulka :D dokázala bys mi poradit jaké odstíny bych si měla vybrat? Popřípadně jestli bych mohla zaslat svou fotku. Děkuji za odpověď.

    Ahoj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kristy, klidně mi napiš email na nikolamichalcik@gmaul.com a já ti s výběrem odstínu ráda poradím pokud budu moct :-) Budu se těšit na komunikaci.

      Vymazat
    2. Poslala sem ti email a děkuji ;)

      Vymazat
  8. Ahojky je to už starší recenze, a tak jsem se chtěla zeptat, zda ho stále používáš? A používáš nějakou bázy pod makeup? A jak dlouho tento vydrží (s bází či bez báze)
    Díky Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano stále ho používám, je to můj neojblíbenější plně krycí makeup :) vydrží mi na pleti i bez báze skoro celý den což na něm oceňuji nejvíc :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)