pondělí 27. května 2013

Recenze: Tvářenka Sleek Flushed

Zdravíčko,
dneska jsem si pro Vás připravila recenzi na u mě docela neobvyklou tvářenku. Neobvyklá je z toho důvodu, že je červená. :) 

Tvářenka o které dnes bude řeč je od Sleek, má 8g - velká! a stojí 175 Kč.

Koupit se dá na www.bestmakeup.cz - tento eshop bych doporučila nejen z důvodu, že mi tvářenku zaslala k recenzi milá paní Lucie (za což MOC děkuji), ale proto, že jsem s předchozími nákupy svých paletek byla vždy spokojená. Samozřejmě se dá koupit i na dalších e-shopech, ale za ty se Vám zaručit nemohu.

Tento malý poklad je opravdu ohromě pigmentovaný, takže s ní musíte zacházet opravdu opatrně s "lehkou rukou" - jinak budete vypadat jako klaun. 

Na nanášení používám štětec od Essence - štětec na pudr. Vždy po tvářence minimálně přejedu, oklepu o ruku a nanesu na jablíčka. Jsem zvyklá vždy po dokončení makeupu přejet obličej čistým štětcem na pudr (velkým) a rozmazat tak různé linie a nedokonalosti a hlavně zakrýt přechod mezi tvářenkou a bronzerem.

Tvářenka má opravdu výbornou výdrž - večer máte ještě co odmalovávat (nezapomeňte také, že záleží na makeupu, který použijete, protože na některých nedrží prostě nic :)).

Je dokonale jemňounce namletá. Pracuje se s ní opravdu skvěle. Jde nanést velmi lehce - tak to dělám já. Nebo výrazně - což doporučuji spíš pro slečny a paní s tmavším odstínem pleti. Tvářenka se ale podle mě hodí naprosto ke všem odstínům pleti.


Barva tvářenky přesně odpovídá fotografii. Používám ji docela často a vůbec mi neubývá, tu budu mít snad do konce života. :)






 Na fotografiích níže můžete vidět tvářenku v akci. Samozřejmě mám obličej i vykonturovaný tvářenkou od NYX v odstínu Taupe, ale na jablíčkách mám opravdu jemňounce nanesenou Flushed. :) Vidíte, že když si s ní pohrajete výsledek bude super :) 




Já osobně jsem s výsledkem i s tvářenkou naprosto spokojená a dávám jí známku 1.

Chci Vás jen upozornit, že to není z důvodu, že mi byla zaslána. Mé osobní názory si nemůže nikdo koupit a kdyby se mi nelíbila, tak jí dám za 5. Děkuji za pochopení.

Na stránkách www.bestmakeup.cz ze kterých jsem si také poslední fotku vypůjčila můžete vidět nafoceny všechny odstíny tvářenek "naživo". Moc se mi líbí ještě Rose Gold, ale podobnou doma mám, takže nic.. Suede vypadá jako dokonalost sama, Sunrise to samé ♥ Vůbec se barev nebojte. Dá se s nimi opravdu krásně pracovat. 




Máte doma některou z tvářenek od Sleek?? :) 



Přeji krásný den Všem.
Nicky xx

5 komentářů:

  1. Suede mám a myslím, že pak Sunrise, taky je mám ráda, celkově kosmetika od Sleek mi moc vyhovuje:o)

    OdpovědětVymazat
  2. Já už dlouho plánuju na bestmakeup objednat nějakou paletku - mám v záložce Divine Sparkle 2, kterou recenzovala Lu ve videu. A taková Suede tvářenka by k tomu nemusela být špatná :)

    PS.: Jakou rtěnku máš na fotce?

    OdpovědětVymazat
  3. Mam Pomegranate a Rose Gold, obe jsou super, jiste casem pribyde jeste nejaky sourozenec.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)