úterý 28. května 2013

RECENZE: Sleek Pout Polish odstín Bare Minimum


 Ahoj holky,
díky spolupráci s e-shopem www.bestmakeup.cz jsem se dostala také k tomuto výrobku, který se jmenuje originálně Pout Polish - (Pout = špulit ústa, Polish = lesk). 

Můj odstín je Bare Minimum. Je to krásná tělová barva, která jde lehce vidět. 

Jedná se spíš o pigmentovaný balzám na rty vonící po vanilce. Tato vůně mi nikdy nebyla moc sympatická, ale od té doby co jsem objevila vanilkové svíčky v Ikea zamilovala jsem se do ní. Vůně jde na rtech cítit i chvíli po nanesení.

Balzám si nanáším čistým prstem na rty - nanesu a poté trochu vklepu. Je to super pomocník hlavně když ráno spěcháte a chcete mít krásné rty i bez rtěnky. Dodá rtům šťávu.

Po nanesení vypadá jako lesk, ale má obrovskou výhodu - NELEPÍ!! Nedovedu si ani představit strkat ruku do lepivého lesku a potom si to nanášet na rty. Ale toto není lesk - je to skvělý balzám, který mi hodně ulehčuje ospalá rána.

Rty krásně hydratuje. Výdrž klasická balzámová. 

Oficiální popis říká: Obsahuje bambucké máslo, jojobový, mandlový a avokádový olej, který do hloubky viživý Vaše rty. Doporučujeme používat jako ochranu po celý rok. Dá se použít také jako tvářenka - to jsem nezkoušela, protože mám světlý odstín, ale prodává se v 10ti odstínech, takže to určitě omrkněte. 



Cena je 182 Kč na e-shopu www.bestmakeup.cz. Samozřejmě se dá koupit i jinde, ale za to se Vám nemohu zaručit.





Foto na mích rtech můžete vidět v tomto líčím článku: http://nickysbook.blogspot.cz/2013/05/motd-552013-aneb-dnes-jsem-zluto-zelena.html


Tento balzámek hodnotím pozitivně a to známkou 1-. Mínus jsem dala z důvodu, že je nutné ho nanášet prstem. Jinak mu nemám co vytknout a mohu Vám ho vřele doporučit. Myslím, že si určitě vybere každá z Vás, ať už příznivkyně nude odstínů nebo barviček.

Máte s tímto produktem zkušenosti? Vyhovuje Vám? Toužíte po něm?


Přeji krásný den.
Nicky xx

3 komentáře:

  1. Mě lákají už dlouho, ale zatím jsem si žádný nepořídila, barvy mají super, vypadá pěkně!:o)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se moc líbí Tvůj MU, takový fresh letní :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  3. Nelíbí se mi na těch balzámech, že jsou v kelímku, nemohu na to sahat, když jsem někde v nákupním centru nebo tak, já nevím přijde mi to nechutné, nemohu si pomoci... mám raději ty v tubičce.... momentálně mám doma dost balzámů, ale rozhodla jsem se že v létě, hnedka po zkouškách si udělám čas a vyrobím si vlastní balzám na rty, už jsem četla nějaké postupy a už se na výrobu těším...

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)