čtvrtek 30. května 2013

RECENZE: Dermacol Moon Touch Mousse Eyeshadow


Čauky,

dnes bych Vám ráda napsala o těchto pěnových očních stínech od Dermacolu. Byli mi zaslány k recenzi PR společnosti Dermacol, za což moc děkuji.

Konzistence stínů je velmi lehounká, opravdu pěnová. Já si stíny tohoto typu nanáším vždy v tenké vrstvě na víčko a poté vrstvím dokud nedosáhnu požadované intenzity barvy. Je to daleko lepší než nanést silnou vrstvu - poté dělají na víčku neplechu, nevypadá to dobře a slévají se. S mým postupem se mi nic podobného nestalo. Nanáším je prstem, protože na to nemám vhodný štětec. 

Stíny mají výbornou výdrž a jsou voděodolné, což se hodí hlavně na léto. Na koupání a vodní řádění ideál. Navíc v létě se nikdo s makeupem na den podle mě moc nepáře a volí jednoduchost.

V poslední době jsem si oblíbila jednoduché líčení s takovými stíny a proto jsem si zamilovala i tyto. Abych pravdu řekla spíš odstín 11 - zelená.

Obsah stínů je 4,8 g a stojí 149 Kč. K dispozici je 12 odstínů viz www.dermacol.cz.

Stíny jsou v plastové kalíšku a jsou opravdu lehké, takže Vám v kabelce ani kosmetické taštičce nebudou vůbec zavazet. 



Stín navíc kryje plastové víčko, které doporučuji ponechat a používat, předejte tak brzkému vyschnutí. Já tyto stíny skladuji víčkem dolů - viděla jsem to dělat na ytb spousty holek, stíny tak prý déle vydrží a nevyschnou. Skladuji tak všechny krémové stíny a můžu říct, že problém nebyl zatím s žádným starším produktem.


Odstín číslo 9 (bílá) je méně pigmentovaný, jedná se spíš o bílý třpyt, který se hodí na projasnění koutků očí nebo na opravdu velmi decentní makeup. Zkoušela jsem přes něj dát rozjasňovač od MUA, který má růžový podtón a vypadalo to super. Výdrž je celodenní. Neslévá se do vrásek a nezaznamenala jsem žádný problém. Jen mi vadí to, že je po nanesení skoro průhledný a proto bych si ho víc nekoupila, ale to je můj osobní problém. DOPORUČUJI.

Odstín číslo 11 je krásná vodníkova zelená. :) Doporučuji nanášet podle postupu, který jsem popisovala výše. Dosáhnete tak skvělé intenzity barev a také skvělé celodenní výdrže bez slévání do vrásek - bez použití báze samozřejmě. Ta mi nepřijde ke stínům tohoto typu nutná. Tato barva mne uchvátila víc - DOPORUČUJI.



Zde můžete vidět pigmentaci obou stínů v 1 vrstvě. 

Celkově jsem s tímto produktem spokojená a můžu ho doporučit. Líbí se mi barevná škála a také schopnosti. Určitě se mrkněte na e-shop nebo v drogérii. 

Máte tyto stíny doma??

Přeji krásný den.
Nicky xx

4 komentáře:

  1. Ahoj, já mám doma jedno hnědé provedení a naprostá spokojenost, jsou moc příjemné. Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerajú krásne, ten zelený má krásny odtieň :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám doma dva odstíny a zrovna na ně píšu recenzi :D Osobně jsem s nimi moc spokojená a moc se mi líbí oba odstíny, které recenzuješ ty, hlavně ten zelený je super!

    OdpovědětVymazat
  4. Asi som jediná ale ja spokojná nie som. Bez báze dajú tak hodinu. S bázu to je lepšie, na ruke je pigmentácia super ale na viečku ich sotva vidno a všadee mám trblietky! všade! :D za mna nie! :(

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)