pátek 17. května 2013

NEW IN : Květen - MUA, NYX, Maybelline, Barry M


Vítejte,
dneska jsem si pro Vás připravila docela větší novinkový článek s představením produktů a mým prvním dojmem z nich. 

Začnu objednávkou z e-shopu www.krasotika.sk - tento obchůdek jsem si poslední dobou docela oblíbila. Je otevřený chvíli, ale já dělala už druhou objednávku. Možná se zarážíte, proč objednávám ze Slovenska, ale poštovné k nám je pouze 43 Kč při platbě předem - ehm, české obchody by se od nich mohli učit, nemyslíte? :D

Objednala jsem si rozjasňovač od Make Up Academy - popravdě jsem si myslela, že bude trochu jiný, ne že bude hodně do růžova se stříbrným leskem, což zrovna nechci, ale teď na jaro je příjemný a dokonce jsem ho jednou dávala i přes krémové stíny a vypadalo to luxusně :) Cena je 100 Kč - teď je ve slevě. Je velký - 7,5 g. Samozřejmě bude následovat samostatná recenze později až bude sluníčko a on se bude moc rozparádit v celé své kráse spolu s dalšími rozjasňovači, které vlastním.



Druhým produktem je tvářenka od NYX v odstínu Taupe - což je hnědo-fialovo zvláštní barva - prostě anglicky se jmenuje taupe :) Miluje ji pomalu celý youtube - já z ní moc nadšená nejsem, protože když si jí dám moc vypadám jak kdybych byla špinavá :D :D Stojí 152 Kč a má 4 g.Až si zvyknu na "jiný konturovací pudr" napíšu recenzi a určitě ji uvidíte i v nějakém líčení. Zatím můžu říct, že je opravdu super pigmentovaná.


www.mojesminky.cz mě ani tento měsíc nenechali chladnou - ach bože! "Nesnáším" jejich vzorečky - skoro vždycky to potřebuji mít! :D Objednala jsem si rtěnku v odstínu Pale Nude - je to krásná nude barva s broskvovo růžovým podtónem, je trochu jiná než na fotce. Cena 149 Kč - LP 154 (pod tímto označením ji najdete na stránce).


Ze shopu jsem si objednala ještě tužky na rty, ale o těch bude taky řeč později.

Dneska jsem byla na extra rychlý skok do drogérie  - heh pouze na barvu na vlasy, ale odnesla jsem si i Color Tattoo v odstínu Mauve Crush - krásná modrá s fialovým odleskem.


Dále dvě rtěnky - Whisper v odstínu Lush For Blush a Color sensational v odstínu Shocking Coral - bože, myslela jsem, že stojí 129 a ona stála 179! ... No.. nic se nedá dělat.. :D


 Whispers jsou v DM za 99 Kč.



Absolutně nefotogenická barva. :D Opravdu je ostře oranžovo červená.


Ano, i tu barvu kvůli které jsem tam šla jsem si koupila.. :D Jediná červená v celém obchodě!! Oni mi zrušili už asi 3 barvy co jsem si dávala během 1 roku - v pohodě ne? :D Tak Syoss no.. ten jsem měla jednou, ale uvidíme. V neděli hodím foto před a po barvení ať vidíte ten rozdíl. :)


Tak a jelikož bude výplata, nic si už nekoupím.... :D Na to, že je polovina měsíce jsem utrácela až dost. :) Zítra Vám sem hodím líčení a giveaway o supeeer cenu:) Snad se bude líbit :) Pa

6 komentářů:

  1. Tyjo ten mauve crush mi hodně leží v žaludku, asi si pro něj skáknu. Myslela jsem, že bude spíš do modra, ale když jsem ho měla z testeru na ruce, tak to krásně rozehrál do fialova. No prostě ho musím mít už jen proto, jak je úžasně holografický.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pěkný:) žádný jiný se mi nelíbil, tak jsem vzala tenhle

      Vymazat
  2. Já mám tu barvu a na slunku je fakt intenzivní :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo já jsem na červenou zvyklá, barvím se tak už asi 2 roky :)

      Vymazat
  3. líbí se mi tu, jsem novým čtenářem :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)