sobota 18. května 2013

MOTD 18.5.2013 + GIVEAWAY!! (Ukončena!!)

Zdravím Vás moje milé čtenářky, 

dneska máme opravdu zvláštní den... chvíli prší, chvíli zase svítí sluníčko :) ale není to zas tak hrozné. Jaké počasí máte u Vás? :) 

Za chvíli s Lukášem razíme na oslavu narozenin a potom na ryby, proto jsem se rozhodla tento článek rychle zveřejnit, abych si vymazala trochu resty s přispíváním. 

Protože jsem moc ráda, že Váš počet každým dnem malinko roste na konci tohoto článku pro Vás mám malinký dáreček za Vaši věrnost.

Prvně tu pro Vás mám ale extra rychlé dnešní líčení a maličkou úpravu názoru na stíny od ELF, které jsem trošku podcenila a pohanila v tomto článku.

Na obličeji mám:
- podkladovou bázi od Dermacolu
- Makeup Rimmel Match Perfect odstín Ivory
- Makeup cover od Dermacolu č.208 (smíchaný s makeupem pro větší krytí)
- pudr ELF studio lisovaný pudr odstín Porcelain
- NYX blush odstín Taupe

Obočí:
- sada na obočí ELF  odstín Medium

Oči: 
- ELF Dlouhodržící třpytivé stíny odstín Soiree
- tekuté linky ELF
- řasenka Gabriella Salvete D´Amore
- Jumbo Eye Pencil NYX v odstínu Milk

A to je všechno :) Opravdu jednoduše a snadno vytvořený look... k nanášení stínů jsem používala prsty a nanesla jsem 2-3 tenké vrstvy. Drží opravdu krásně. Snad popřemýšlím nad dalšími odstíny, protože tento look - krémové stíny, linka, řasenka jsem si v poslední době oblíbila, hlavně proto že nemusím používat bázi a stíny na místě vydrží celý den.





Tak a teď k zajímavější části a to je giveaway!! :) Vyhrát můžete sadu zdobítek na nehty. 

Co pro to musíte udělat:
- Být pravidelným čtenářem přes Google Conect Friends
- Napsat mi dolů zda máte radši přírodní/gelové/akrylové nehty a proč??
- Napsat zda by jste tuto výhru využili.

Giveaway ukončím jakmile bude na tomto blogu 90 pravidelných čtenářů.


Přeji krásný sobotní den.
Nicky xx

11 komentářů:

  1. Máme u nás stejně, jako u Vás:-DD Tak stíny vypadají celkem dobře, sluší ti určitě, no paráda prostě jako vždy:-D To je blbý psát pořád to samé, ale tak příště to napíšu třeba v angličtině:-D

    OdpovědětVymazat
  2. já mám ráda přírodní nehty ale pěstěné! :))(což u mých moc nejde) právě jsem asi před 2 rokama měla gelové nehty a po sundání jsem z nich měla papír..vždycky mi nehty rostly rychle a měla jsem je dlouhé ale teď se mi třepí na vrstvy takže pořádně nedorostou (jen pokud beru vitamíny) takže já bych už asi do gelovek nešla..zkoušela jsem ale gel lak a ten byl super!:)
    christina.deneuve@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. GFC: vik ppop
    určite sa mi najviac páčia prírodné nechty, vyzerá to najprirodzenejšie a určite sa gelové neoplatia, lebo potom sú nechty hrozne zničené, radšej ako každý mesiac investovať peniaze na gelové nechty, by som si kupovala nejaké vitamíny, aby som mala krajšie tie svoje...
    Výhru by som určite využila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sledujem:)
    K tým nechtom, mne sa najviac páčia prirodzené,aj keď niektoré či už gélové alebo akrylové sú prekrásne ale radšej sa pohrám s vlastnými,čiže výhru by som isto využila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten dokonalý vzhľad gélových nechtov takých čistých bielych som vždy obdivovala..vždy vyzerajú krásne ale osobne som mala gélové iba raz aj to som nedočkavo čakala pokedy mi narastú spať moje milované prirodzené. Mala som pocit že hodím každú vec čo som mala v ruke o zem, keď si ich človek vôbec necíti ako vlastné. Keď mám čas tak vytiahnem nejaké glitríky, kamienky a pásky a niečo vykúzlim si na tých svojich ...a toto je jedna vec ktorú si plánujem zohnať z e-bay takže veľmi by potešilo :D :]
    loweline@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji:)
    Moc hezké líčení:)
    Nejraději mám asi nehty jen nalakované, ikdyž jsem mívala i gelové nehty a nebylo to špatné:) Myslím, že tato výhra by u mě určitě našla uplatnění.
    anda.v@email.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduju =)
    Mám nejradši svoje nehty, gelovky jsem měla jen jednou a vůbec to na mě neudělalo nějakej extra dojem, že by měly být lepší než přírodní nehty o které se člověk správně stará.
    Výhru bych rozhodně využila, ráda zdobím =)
    criminal.girl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. sleduji,výhrz bych určitě vyzužila,protože se snažím nechat narůst nehty,což jde u mě velmi špatně..hodne s emi třepí a lámou..vypadají pak jak ohlodané.Jinak se mi líbí pěstěné přírodní nehty pokud možno,akrylové vypadají dobře i nejáké jednoduché gelové,ale ničí to moc vlastní nehet.

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Nejradši mám přírodní nehty, protože o ně ráda pečuju a zdobím je, proto by se mi tato výhra velmi hodila :). Akrylové a gelové nehty hodně ničí vlastní nehet, takže od toho se držím co nejdál :).
    lucazima@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Nejradši mám přírodní nehty, protože je můžu měnit, zdobit a hrát si s nimi častěji, než s akrylovými a gelovými:)
    denisa.hartmannova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tuto výhru bych určitě využila, protože si ráda tvořím na nehtech různé blbůstky :D Já mám přírodní a umělé jsem nikdy neměla, snažím se mít svoje nehty hezké. Hrozně by mě otravovalo každou chvíli chodit k manikérce, dávat za peníze a věnovat tomu čas někam jezdit. Navíc mě to baví samotnou si ty nehty dělat hezký.
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)