úterý 12. února 2013

Essence : Stay All Day 06 Rock Chic first impression


Čauky, dneska tu pro Vás mám pokračování mého testování stínů Stay All Day od Essence. Toto je můj první dojem.

Dnes jsem si vybrala odstín 06 Rock Chic - což je tmavě šedá se stříbrným odleskem.
Na rozdíl od včerejších hnědých stínů, které můžete vidět zde , jsou tyto konzistencí trochu rozdílné. Nenanáší se tak lehce, možná je to tím, že jsou asi trochu vyschlé, ale možná taky ne. Krom nanášení jsou v pořádku. Barva je krásně pigmentovaná a na oku drží bezvadně. Dnes jsem Vám vyfotila také swatch na ruce a stíny na oku po mnohem delší době než včera. :) 


Stíny jsem si nanesla opět prstem na víčko. Nepoužila jsem žádnou bázi. Nanesla jsem je v trošku silnější vrstvě, protože jsou takové sušší.
Nanášela jsem je po probuzení v 4:25 hodin cca.

Na fotce jsou stíny foceny zhruba v 17:00 hodin.


Co bych stínům vytkla je to, že po nanesení na víčko hned uschly a nedalo se s nimi pracovat - neboli nešli mi ani trošku rozblendit ( u hnědých to nebylo tak vidět, ale u těchto ano). Do ohybu jsem proto použila světlejší hnědý stín, abych přechod alespoň trošku zjemnila. 

Omluvte prosím mé rozcuchané obočí atd. vstávala jsem do práce ve 4:20 a nějak se mi nechce upravovat. :D Večer jen skočím do vany a všechno ze sebe smyju, tak to ani nemá cenu. 

Kromě konzistence a nepoddajnosti jsou stíny naprosto super. Myslím, že po takové době na víčku vypadají  stále dobře. Jsou to stíny z drogerie za 29 Kč, takže mé očekávání předčili. :) Sice si na jejich aplikaci budu muset příště vzít více času, ale to nevadí. Chtěla jsem jen, aby jste viděli jak stín vypadá a že domů po šichtě nebo ze školy dojdete se skoro stejným stínem jako jste odcházeli.

Zítra Vás tady čeká můj první dojem z dalšího stínu od Essence, takže se můžete těšit. :)

P.S.: O víkendu konečně udělám to slíbené malování - volba podle Vás. :) Myslím, že zvítězil obrázek č.2.


Pá pá Nicky xx

1 komentář:

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)