pondělí 18. února 2013

AVON Colortrend lipstick + Lip liner


Ahoj, dneska jsem tu jen krátce, protože mám od rána nesnesitelné bolesti hlavy a všude řádí chřipka ( né že bych ji snad chytla přes internet). Mám strach, abych taky zase neonemocněla - je to moje noční můra. No, každopádně v práci jsem si objednala z Avonu tyto dva krásné nové miláčky. 

Prvním je tato tužka v odstínu True Red. Nutně jsem potřebovala a chtěla červenou tužku na rty, protože červená rtěnka bez konturky vypadá zvláštně. Mám ráda precizně namalované rty a proto jsem si ji pořídila. Tužka je šroubovací, takže se nemusí strouhat, což je pro mě plus. :)Barva je krásně opravdu "pravá červená" Cena byla zhruba 57 Kč, takže směšná:) I kdyby nestála za nic moc, tak těch 50 Kč oželím:)


Druhou věcí je tato krásně jasná červená rtěnka v odstínu Poppy Love. Je z řady Colortrend - což je ta řada jak já říkám "pro holky". :) Stála zhruba 50 Kč, což je krásná cena. Zkoušela jsem si ji namalovat zatím jen jednou, ale určitě ji budu využívat. Je krásně sytá - výdrž zatím neznám, ale ráda Vám sem napíšu jak jsme se skamarádili po delší době. :)


Tady jsou swatche zatím jen na ruce, v brzké době přidám také foto na rtech, aby jste viděli jak si tyto dvě krásky spolu krásně sednou. :)


Doufám, že jste všechny zdravé a netrápí Vás nějaká ukrutná nemoc. 

Mějte se zatím krásně.
Vaše Nicky xx

6 komentářů:

  1. krasna farba, to bola super kupa!
    Inak ak mas rada Biodermu recenzia noveho make-upu tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/02/recenzia-bioderma-make-up.html

    OdpovědětVymazat
  2. no tak táto je božská .nádherná červená

    OdpovědětVymazat
  3. Hm, tak to je krása, hlavně ta tužka se mi líbí, já si bohužel červenou dovolit nemůžu:o/ A cena je parádní:o) Taky mám chřipku od včera, nesu to těžce, nemocná bývám tak jednou za rok:o/

    OdpovědětVymazat
  4. krasna farba ruuuzu :)
    http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Ten rúž mám aj ja :) a tak isto ho mám aj v odtieni INTIMATE čo vyzerá ako fialová ale na perách je to sladká ružovo fialová bábikovská farba :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)