čtvrtek 3. ledna 2013

Věci které chci vyzkoušet v roce 2013 (kosmetika)

Rozhodla jsem se napsat tento malý plán do budoucna a na konci tohoto Nového roku jej zhodnotit. Pustíte se do toho semnou? :) 

Jde o sepsání libovolného počtu v tomto případě kosmetických věcí a pomůcek, které bych v tomto roce chtěla vyzkoušet. :) Na konci roku pak zhodnotím, co jsem ulovila a co zůstalo pouze na tomto blogu :)



1.) Too Faced tvářenka
Viděla jsem ho u Rendy na fb a zamilovala jsem se do něj ♥ Tento produkt si pořídím hned jak na něj někde narazím. :) Extrémně roztomilá krabička a poklad uvnitř :) Těším se.


 2.) Benefit Fine One One
 Broskvová a růžová tvářenka s rozjasňovačem v jednom produktu?? :) Tato věc mne ohromila, když jsem ji viděla na internetu :) Používá se tak snadno a navíc vypadá fantasticky.


3.) NYX Cream blush
Ano, další krémový produkt. :) Tyto tvářenky obhlédám už delší dobu a pár jich určitě objednám. :) Všeobecně jsem s věcmi od NYX spokojená, takže tohle by nemusela být vyjímka.


4.)Maybelline Fit Me foundation
Snad se brzo objeví v blízké drogérce. Viděla jsem na youtube používat tento makeup spousty vlogerek. Tak uvidíme jestli překvapí spíš mile nebo nemile.




5.) Revlon Colorstay whipped cream makeup
Miluje ho snad celá Amerika...k nám se dostane asi za 120 tisíc let, pokud vůbec u nás Revlon někdy bude, ale snad ho nějaký e-shop uvede do prodeje. Toužím po něm celým srdcem :D Výběr odstínu ale bude asi oříšek.. :(


6.) Revlon Colorstay foundation
Taky věc kterou hodlám objednat velmi brzo. Buď na aukru nebo někde jinde. Slyšela jsem na něj samou chválu - jak krytí tak výdrž mají být super. :) 


Ráda bych taky vyzkoušela nějaký BB cream, takže pokud máte typ na nějaký Asijský budu ráda:-))


No našla jsem toho docela dost :D Co vy? :) Jak to vypadá s Vaším novoročním wishlistem?? :))

Pochlubte se do komentářů.

Vaše Nicky xx


6 komentářů:

  1. Ja by som túžila po nejakej paletke matných tieňov a kde je ich vééééľa :D A tiež by som chcela vyskúšať kozmetiku Benefit,ktorá je u nás ťažko zohnateľná,takže si asi naplánujem cestu do vašej českej sephory :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo já když teda ty věci co si přeji přijdou k nám, tak si budu muset udělat výlet do Brna do Sephory.. u nás totiž nikde není... bydlím u Zlína a je to tu docela problém něco sehnat..máme tu jen Doughlas

      Vymazat
    2. :-D Můžeme jet spolu, já se přistěhovala také ke Zlínu, a tak musím pravidelně podnikat cestu do Brna do Sephory:-D

      Vymazat
  2. Jéé aspon nejsem jediná komu vadí absence větších parfumerii ve Zlíně :))

    OdpovědětVymazat
  3. Nyx značku mám moc ráda, jen mě štve, to objednávání z netu, to poštovné:o/ Jinak tu novinku od Benefitu chci taky zkusit, jen škoda, že není v růžovém odstínu:-D Tedy myslím, že není..

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)