pondělí 14. ledna 2013

Typy na štětce + odkazy na nákup v ČR

Ahojky, 
už se nějakou dobu dívám po štěcích na makeup, protože bych chtěla svou sbírku 12 ti miláčků od různých značek nějakým způsobem rozšířit. Ne, že bych nebyla spokojená, ale chápete. :) Chybí mi například štětec na nanášení makeupu a podobně:) Navíc bych uvítala nového "blenďáka" neboli blending brush. :) 

Začala bych asi značkou, kterou většina z nás zná a to ELFem. Osobně mám od nich štětců asi 7 - ze základní řady a jsem s nimi spokojená. Na domácí líčení jsou úplně dostačující a vyhovující. Mě osobně nepelichají a jsou na pokožce příjemné. U jednoho štětce se mi stalo, že se mi dřevěná část odlepila od té kovové se štětinkami, ale přítel mi to slepil a štětec slouží nadále.

Objednávat štětce od ELF můžete v tomto odkaze

Jak jsem říkala, jsou zde štětce ze základní Essentials řady, které pořídíte za 39 Kč / kus
Studio řady, kde štětec stojí 95 Kč / kus
Minerals řady, kde štětce stojí 119 Kč / kus

Ještě bych také dodala, že se kromě samostatných štětců dá koupit také celá sada, což může být pro někoho výhodnější. 
Například: 
Essentials (základní řada) - tuto sadu 12 štětců koupíte za 339 Kč, teď je nějaká slevová akce, takže jsou na e-shopu za 271 Kč, což je slušná cena a může je jen doporučit, protože je doma sama mám. :)


 Další sada, která je na stránkách v prodeji je sada Studio 11 štětců za cenu 759 Kč (ve slevě za 721 Kč). Štětce by měli být vyšší kvality než ze základní řady, jsou také v praktickém černém pouzdře, takže se Vám na ně nebude prášit. 



Další značka o které se chci dneska zmínit je Real Techniques. Tyto štětce jsou v Americe velmi známé a oblíbené. Dokonce jsem je viděla i na českém blogu a e-shopu zde u PlumFoolery za slušnou cenu. Materiál těchto štětců je Taklon (heboučký a plyšový).

Můžete si koupit samostatnou sadu štětců - jako například tuto cestovní sadu štětců, která obsahuje štětec na makeup, štětec na oči(nebo korektor) a na tvář za super cenu 702 Kč. Navíc Vám odpadá povinnost objednávat štětce ze zahraničí, což je naprosto super! Díky Káji :))


Dále na stránkách prodává Zvýhodněnou sadu štětců na obličej a na oči  za 1150Kč.V této duo sadě máte hned 9 štětců, což je krásná cena. Navíc jsou všechny štětce v praktickém pouzdře.



Další zvýhodněnou sadou je sada štětců na oči a cestovní sada, takže pokud si malujete víc oční makeup a na obličej Vám stačí pouze štětec na makeup, pudr a korektor je to pro Vás naprosto ideální. Cena je 1150 Kč


(zdroj obrázků http://www.plumfooleryshop.cz/)


Značka, kterou jsem objevila teprve před nedávnem i tady v ČR je Costal Scents. Tato značka se zaměřuje spíš na paletky s očními stíny, ale štětce vyrábí také.


Sada, kterou bych Vám chtěla ukázat je Sada 22 štětců za opravdu nízkou cenu a to 1049 Kč. Viděla jsem spoustu vlogerek představujících tyto štětce, které s nimi jsou spokojené, proto jsem Vám je chtěla taky ukázat. Materiál štětců je syntetický, kozí chlupy a koňské chlupy. Myslím, že tato sada je dostačující i pro náročnější ženu. Osobně si ji chci v brzké době koupit a sama vyzkoušet. :) 

(zdroj e-shop)


Nedávno jsem také objevila hlavně u Slovenských blogerek štětce značky Zoeva, což je německá značka. Zabývá se také prodejem paletek očních stínů podobně jako Costal Scents.

odkaz na e-shop: zde

V nabídce mají tyto sady: 
 Profesionální sada štětců, která obsahuje 40 štětců vyrobených z nylonových nebo taklonových vláken. Cena této sady je 2079 Kč. Navíc je tato sada v pouzdře, jako všechny, což je velmi praktické.



Další sadou je sada 12 ti dílná sada Basic za 623 Kč.


Od tohoto měsíce (leden) bude na e-shopu k dispozici sada 18 ti štětců v  krásném luxusním pouzdře s potiskem krokodýlí kůže za 1039 Kč, Materiál štětců je taklon a přírodní vlas. Štětce jsou ručně vyrobené.


Poslední sadou, kterou chci od této značky zmínit je 6 ti dílná sada štětců na oči za 467 Kč.  I tato sada je v krásném pouzdře. Mrkněte na stránky. :)



Poslední značkou, kterou dneska zmíním je značka, kterou každý zná. Je to Sigma. Dříve byli tyto štětce dostupné pouze na zahraničním e-shopu, ale dnes je můžete zakoupit u úžasné Peti Lovely Hair. 

E-shop: tady

V nabídce je tato velká sada 12 ti štětců za 2920 Kč. Navíc Vám k sadě přijde krásné bytelné pouzdro, které můžete používat na skladování štětců. K dispozici jsou také různé barevné provedení.



Pokud je na Vás 12 štětců moc, je k dispozici také sada zvaná Travel kit, která obsahuje 7 štětců za 1920 Kč, ke které je také pouzdro.




Další a předposlední sadou je sada 4 Syntetických Kebuki štětců za 1800 Kč.


Poslední dnes zmíněnou sadou je tato sada 7 mi štětců na oči za 1690 Kč.





Všechny štětce Sigma jsou buď ze syntetických nebo přírodních štětin.


Doufám, že Vám tady ten můj malý průvodce alespoň trošku pomůže v hledání těch správných štětců pro Vás a třeba Vám poodhalí i nějaké nové e-shopy o kterých jste třeba nevěděli. :)

Ráda bych podotkla, že tento článek jsem napsala ze své vlastní iniciativy, nikdo mě za něj neplatí. Dělám to pro Vás zcela zdarma, protože chci, aby jste jako mé čtenářky měli to nejlepší. 

Pokud budou u sad nebo štětců chybět nějaké informace tak jsem je buď nenašla nebo nebyli napsány ani na stránkách. 


Mě nezbývá, než Vám popřát krásný start do nového týdne :)

Hezký den

Vaše Nicky xx













5 komentářů:

  1. Sigmu a RT chcem nevyhnutne :) Inak zoeva štetce mam tie Very Croc a Eye Definition a su skvele ! :o)

    OdpovědětVymazat
  2. jj jsme na tom stejně :)) eye definition od zoeva si asi pořídím nejdřív :) vypadá dobře:)

    OdpovědětVymazat
  3. Řekla bych, že štětce z elfu jsou v rámci možností dobré :)

    OdpovědětVymazat
  4. Základná rada elf? NIKDY! Na mojom blogu som o nich písala článok, jedna veľká katasrofa.
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je používám a jsem s nimi v rámci možností které teď mám spokojená:) asi je to dost individuální:)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)