úterý 1. ledna 2013

Dělá si z nás Rimmel srandu? :D

V první řadě Vám vítám na mém blogu v roce 2013:))
Jak jste oslavili Silvestr??:)

Přesuneme se k článku, který jsem si pro Vás nachystala.
Na jednu stranu jsem velice moc ráda, že konečně začali prodávat i světlejší odstín makeupu než u nás bylo dosud známo. :) Ale na druhou stranu.. Proč mu nedali jiné číslo nebo název? :D Jak můžete vidět na fotce mám doma dva totožné makeupy od Rimmel - oba 100 Ivory, ale každý má jiný odstín. (neřešte, že jeden je Match perfection a druhý Lasting finish 25 hours.. ;) )

Holky, píšu to sem hlavně proto, aby jste si na to dali pozor. :) Pokud jste totiž používali odstín 100 Ivory - přejmenovali ho zřejmě na 103 Ivory Beige - alespoň tak tomu je v případě makeupu Match Perfection. Aby jste pak doma nebyli překvapené, že máte makeup moc světlý.

Nevím jestli si toho už všiml i někdo jiný?? :) 

Kdybych si nekupovala v DM tento makeup i s bází, asi bych si nikdy nevšimla. Prvně jsem v rukou měla odstín 103, ale prohledala jsem stojan důkladněji, co za odstíny tam ještě mají (protože mi nešlo do hlavy, aby 103 byla nejsvětlejší) a našla tam i odstín 100, který mi vyhovuje hlavně na zimu líp.


Takže si na to holky dávejte pozor. :) Pro bledulky je to určitě super zpráva. :) a pro Vás aspoň malinké upozornění, aby nedošlo k omylu. Nikdo přece nechce nosit tmavší nebo světlejší makeup, ne? :)

Jo a málem bych zapomněla! Když jsme byli v kině na Hobitovi, stavila jsem se do Douglasu a koupila si tam tyto dva lesky od Essence. Později Vám sem hodím fotky, protože mě opravdu moc překvapili! Jak pigmentací, tak tím, že vůbec nelepí. :)



Nezbývá nic jiného než popřát Vám krásný den sluníčka.

Vaše Nicky xx

3 komentáře:

  1. S tým make-upem díky ;) ty lesky sú moc krásne, tuším si pujdem jeden kupit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučovala bych ten vrchní Fabulous Fuchsia je opravdu nádherný... ae pokud hledáš spíš nude barvu, tak ten druhý je ideální... je hodně pigmentovaný...:) ten růžovější už míň :)

      Vymazat
  2. Používám stejný make-up i stejný otstín a je super :))

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)