neděle 13. ledna 2013

CHG Light as Air + CHG Liquid Crystal

Dneska jsem si pro Vás přichystala fotky dvou mích miláčků, které mám doma už nějakou dobu. Nastal čas je opět vytáhnout, nalakovat a ukázat světu. :) 


Dnešními krasavci jsou: China Glaze Light As Air - světlounká pastelově fialová barva. Lakuje se velmi slušně, kryje krásně ve 2 vrstvách. Je sice taková řidší, ale při lakování mi to problém nedělá. Na to, že je to pastelka schne hezky a do polomatna, což jsem napravila Top Coatem.

Druhým lakem je China Glaze  Liquid Crystal - základem tohoto laku jsou mikro modré, fialové a růžové třpytky, potom větší třpytky všech barev. Jak ale vidíte na obrázku lak je především modrý. :) Lakuje se dobře, ale schne "do hruba" takže je nutné použít Top Coat. Nalakovala jsem si 1 vrstvu fialového a 2 vrstvy třpytivého laku + Top Coat. Odlakovávání bude horor! Ovšem ten lak mi na nehtech vydrží podle předchozí zkušenosti minimálně 10 dnů :D 


Jak vidíte tak září tak moc, že na fotce z blízka vypadá divně :D



Jak se Vám líbí můj krásný nový ubrus z Kiku? :D 

.....Co na tuhle kombinaci říkáte vy?:) Víte, že nemám modré laky ráda, tak jsem to zkombinovala s fialovou. :) 

Přeji krááásný den sluníčka.

Vaše Nicky xx


2 komentáře:

  1. Light as Air je zvláštní barvička:) Ten druhej je ale přesně podle mýho gusta :D btw. máš krásný blog, konečně budu mít zas co číst! :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)