pondělí 31. prosince 2012

NEW IN: Paleta 180 stínů od Ježíška


Dneska bych Vám ráda ukázala paletku, kterou mi přinesl Ježíšek. No spíš paletu! Protože obsahuje 180 stínů od neutrálních barev až po duhové - třpytivé i matné.

Všechny jsou uzavřeny jakoby v boxu a vytahují se pomocí šňůrky. 

Když paletu otevřete jako první na Vás vykoukne tato paleta s neutrálními barvami. Moc se mi líbí, že jsou zde matné i třpytivé stíny, takže se s ní dá udělat každodenní i večerní look.
Taky se mi moc líbí, že každá paleta má bílý stín, který je opravdu dobře pigmentovaný.



V druhém "patře" jsou tlumenější i když pestré barvy a to především (asi z 98%) třpytivé. Jak vidíte předposlední stín v prvním řádku se mi rozbil. :( Už mi takhle byl doručen, ale nevadí. Svou funkci neztratil, protože ho pořád dost zbylo. :)


Poslední patro je plné matných stínů, ale najde se tam i pár třpytivých. Jen nevím co budu dělat s tolika růžovými stíny :D Poradíte? :) 


Jen tak pro ukázku pigmentace jsem do paletky hrábla. Vždy jsem pouze lehce přejela po stínu.


Všeho všudy jsem se malovala asi s 10 stíny, protože jsem je chtěla vyzkoušet než Vám sem napíšu tento článek. No... vyhodnocení je asi takové - s bází od NYX jsem byla strašně zklamaná, protože se mi asi po 3 hodinách stíny z víčka úplně ztratili. Byla jsem hrozně naštvaná, co že budu s tolika stíny, které mi nezůstanou na oku dělat? Zkusila jsem jim dát ještě jednu šanci.. Báze od ELF fungovala daleko lépe - levná báze, levné stíny - asi to tak prostě spolu funguje. :) Stíny vydrželi skoro celý den - pouze trošku ke konci dne ztratili pigmentaci. Takže nakonec jsem  spokojená! 

Vím, že je asi do konce života nevypotřebuji a snad ani moje děti né, ale prostě radost byla, je a bude i když mi moje Sleek kvalitou a výdrží nenahradí.

Paleta stála zhruba 500 Kč (i s poštovným) na aukru. 

Teď, když mám tuto monstrózní krásku doma budu se snažit kouzlit a ukázat Vám nějaké moje výtvory. 

Máte radši velké palety nebo ty kde je pouze jeden stín? :)

Zároveň Vám chci popřát šťastný a úspěšný nový rok 2013 :)


Přeji krásný den.Nicky xx


2 komentáře:

  1. Vypadá moc hezky :-) A ty výrazně růžový stíny bych používala jako tvářenku, světle růžový klidně na oči. I tobě šťastný nový rok :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)