pondělí 5. listopadu 2012

SLEVY a NOVINKY

Ahoj,

dneska tu pro Vás mám takhle při pondělku informativní post o slevách a různých akcích, které probíhají v českých drogeriích :-) 


Začala bych Sephorou. Tam dorazila nová (asi limitka) laků OPI s tématikou Jamese Bonda a novým filmem Skyfall :-) Láčky jsou podle mě moc pěkné, ale nevím zda bych využila všechny barvy... cena je 490Kč což je na OPI docela levné!



Dále tu máme slevu 30% na výrobky Bain Sephora :-) Vždy jsem toužila je vyzkoušet, toto je dobrá příležitost :-)





Věc, která je na trhu už nějakou dobu a která mě láká víc a víc je vůně Fame od Lady Gaga:-) Viděla jsem, že ji má hodně vlogerek na youtube a jen si ji chválí... že by Vánoční dárek??





Teď se přesunu k cenově dostupnější kosmetice a to Essence :-) Do česka dorazí/dorazili krémy na ruce s vůní horkých zimních nápojů:-) 




S kopítkem od Essence si teď můžete vytvořit také svůj vlastní prsten! :D Kreativitě se meze nekladou:-)







Všimněte si, že v Rossmanu právě probíhá akce na pudr Stay Matte od Rimmel pouze za 69Kč! No škoda takovou akci propásnout:-)


Už 15. listopadu bude v kině další díl ságy Twilight a s ní by také měla vyjít nová limitka od Essence! Moc se těším na ty tvářenky, takže snad budou krásné aspoň jak na fotce:-) Taky nová várka pigmentů, takže pokud jste jim propadli jako já určitě se do Rossmana zajděte podívat:-))

Jako úplně poslední věc tu pro Vás mám líčení, které jsem sama vymyslela na téma řady Sébium od Biodermy:-))




Pěkné pondělí

Nicky xx

1 komentář:

  1. Již jsem koukala na krémy na ruce od essence, ale jejich vůně na mě byla příliš silná... myslela jsem si, že si pořídil jablko a skořici, ale bohužel vůně mě zklamala...

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)