čtvrtek 23. srpna 2012

Jsem tady:))

Ahoj:-)

Jsem Nikola a vždy jsem toužila po tom mít blog. Nějak jsem se k tomu nemohla pořád dokopat, tak se teď budu snažit přispívat sem pravidelně a taky si snad získat nějaké čtenáře. :-)

Budu se zaměřovat hlavně na kosmetiku, která se dá koupit v drogérii, ale taky na internetové obchody, kde se dá nakupovat zahraniční  kosmetika, kterou jsem si v poslední době hodně oblíbila.

Samozřejmě Vám sem taky občas dám i nějaký ten foto makeup tutorial - jak se namalovat, protože to mě opravdu moc baví. :-)

V nejbližší době se zde můžete těšit na recenze kosmetiky Barry M, kterou kupuji tady a můžu říct, že jsem moc spokojená, ale mám taky pár výhrad. Dále bych tu pro Vás měla kosmetiku ELF, kterou kupuji zde, tam mám také pár favoritů, ale i výrobků, které bych si znova nekoupila. Pokud uvažujete nad nákupem, tak Vám to třeba i pomůže. :-)

Mám ráda taky laky na nehty jako Essence, Gabriela Salvete a v poslední době jsem si hodně oblíbila China Glaze. :-) Máte se opravdu na co těšit, mám toho pro Vás hodně.

Pokud se mému blogu bude dařit, samozřejmě uspořádám také nějakou Giveaway:-) třeba na prvních 100 fanoušků?? :))

Všechny výrobky, které zde budu ukazovat jsem si koupila za své vlastní peníze. Recenze a fotky výrobků beru pouze jako doporučení pro čtenáře, v žádném případě jako vychloubání. To nemám zapotřebí. :-)

Tak se zatím mějte krásně a doufám, že si tady v tom velkém světě internetu najdu pár kamarádek, příznivců, kteří se sem budou rádi vracet, aby zjistili co je nového. :-)

Ahoj :)))

2 komentáře:

  1. Ahoj :)

    tak jsem ti to tu prošmejdila a měla bych menší připomínku nebo možná spíš žádost :) změň font, je sice moc hezkej, ale při delším textu docela nepohodlnej. A do budoucna by určitě bylo fajn nějaký přehlednější třídění článků ;)

    Jinak moc příjemnej blog :) určitě sem zas někdy zaskočím mrknout se jak se ti vede.

    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji za každou připomínku a pomoc při vylepšení :) začínám s tímto blogem, nikdy jsem žádný neměla a je to docela náročné celkově to nastavit ty stránky nejsem moc technický typ, ale snažím se:)) Prozatím jsem změnila alespoň písmo, aby se to lépe četlo a postupem času to tu určitě vylepším daleko víc.. ale musím nejdřív přijít na to jak :D Budu moc ráda, když tě tu ještě někdy uvidím Lenko :)
      Pěkný den :)))

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)