pondělí 18. ledna 2016

RECENZE: JENNY LANE GELOVÉ OČNÍ STÍNY


Ahoj, zdravím konečně na blogu a u recenze. Spolupráce s obchodem www.normazlin.cz mi přináší spoustu možností k testování kosmetiky a velmi si jí jako dalších spoluprací vážím. Dnes ale asi nebudu moct být příliš pozitivní, bohužel. Asi nevím jak s produktem správně pracovat a po vyzkoušení několika druhů aplikací atd jsem nenašla způsob jak s tímto produktem úspěšně pracovat. Více se dozvíte níže. :)

Aby jste tedy věděli o co se jedná - jsou to gelové oční stíny značky Jenny Lane ve 12 pastelových odstínech. Zní to skvěle, že? :) Představovala jsem si, že je budu nosit jen tak na víčku, když budu mít pohodový den nebo jako bázi pod další stíny. 

Balení obsahuje 8 ml a stojí pouze 69,- Kč.

                                      



K testování jsem dostala odstíny číslo 10, 5 a 6. Krásnou bronzovo hnědou, pastelovou fialovou a světle modrou. :) 


Balení vypadá jako lesk na rty a aplikátor je klasický pěnový. Nabere dostatečné množství produktu k pokrytí celého víčka.
Vyfotila jsem vám klasicky swatche produktů, první foto je s bleskem, druhé na chabém denním světle. :)


Jak můžete vidět, produkty nejsou plně krycí a nedosáhnu ho ani navrstvením. Prvních pár minut po zaschnutí vypadá vše krásně, ale po hodině je barva popraskaná, slitá v ohybu oka a nevzhledná. Měla jsem ve foťáku fotky i na oku, ale vidím, že se mi bohužel smazali. :(

Pravda je, že schnou do pěkného lesklého finiše a jako linka by byly  možná fajn, musím ještě dále ozkoušet a dám vám vědět na facebooku.

Produkt jsem zkoušela jak s bází, tak bez báze, zkoušela jsem bázi zapudrovat, nefungovalo nic, bohužel, s bází to šlo alespoň lépe rovnoměrně nanést, při použitá prstů místo aplikátoru to bylo trošku lepší, ale i tak.... jsem z produktu spíš zklamaná, barvy krásné, ale aplikace je velmi složitá a výdrž špatná.

Netuším co víc napsat, snad jen pokud tyto stíny doma máte, napište mi jak je používáte, ráda se přiučím, třeba to naprosto změní můj názor na produkt.

Přeji krásné pondělí všem.
Nikola

7 komentářů:

  1. Jůů v téhle firmě jsem byla na exkurzi a vyrobila jsem si vlastní stíny :). Je pravda, že to není moc kvalitní kosmetika a tím pádem odpovídá i cena. Co se jim povedlo, tak jsou stíny v prášku. Krásně mění barvy..jinak Jenny Lane nic moc, i když její majitelka je moc fajn ženská :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasné, není to vina majitelky, hold každý produkt se chová jinak a když ho nevyvinou na 100% dokonale, tak to pak se s tím třeba hůře pracuje atd. :))) já od nich kdysi měla duo očních stínů a byly v pohodě :)

      Vymazat
  2. No ty barevné vůbec, ale ten bronzový se zdá docela pěkný..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak on je i ve swatchi nejpěknější a nejpigmentovanější, s tím jsem si hrála nejvíc, ale bohužel noooooo....

      Vymazat
  3. Niky vůbec se nemusíš omlouvat, že ti produkt nesedl. Nemůže být každý produkt dobrý... A značka je to levná, tak za tu cenu člověk ani nemůže čekat zázraky. Příště nám zase představíš něco jiného, co bude bomba! Swatche až tak špatně nevypadají, ale gelová struktura se holt na očích většinou chová přesně tak, jak píšeš... Uvidíš co ty linky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Eliško, já vím, neomlouvat se, ale když jsem je obdržela, tak vypadaly fakt krásně a těšila sem se na ně, hlavně na ten bronzový :) Další recenze naopak bude pecka si myslím. :)

      Vymazat
  4. Moc zajímavé odstíny, ten modrý by se mi moc líbil.. :) škoda té pigmentace, a vlastně všech věcí, co by neměl dělat.. :( je škoda, když nějaké zajímavé produkty prostě nejsou kvalitní..

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)