středa 25. listopadu 2015

MOTD: WINTER EYES + NEVER GIVE UP

Ahoj, vítám vás u dnešního - konečně líčícího - článku. Už dlouho jsem si pohrávala s myšlenkou "přemalovat" některé staré líčení. Moje technika v roce 2012, kdy jsem začínala s blogem nebyla "tak dobrá" jako teď a proto jsem chtěla sama na sobě vyzkoušet, jak se během let může jednoduché líčení změnit. Myslím, že výsledek je celkem očividný, ale to jste už viděli na facebooku nebo uvidíte v tomto článku.

Jsem strašně moc ráda, že tam vidím nějaké zlepšení a že jste ho viděli i vy! Není nic lepšího, než když se z amatéra stane menší amatér, nemyslíte? S makeupem jsem ještě před pár lety neměla zkušenosti, prostě mně jen bavilo objevovat nové produkty a "kouzlit" s nimi za zdmi koupelny. 
Dříve jsem používala hlavně levnou kosmetiku - E.L.F., Essence, Miss Sporty apod. - tyto značky mám ráda doteď a používám je. Je dobré začít na levnějším zboží a zjistit jestli mě to vlastně bude bavit nebo ne. Čas na experimenty je vždycky! Postupem času jsem přesedlala na mou zatím nejoblíbenější značku Sleek. První paletka mi změnila život. Od stínů za 30,- Kč (které nejsou zlé!) jsem tedy skočila do vozu kvalitnější kosmetiky. Jde hlavně o to, že některé levnější stíny jsou méně pigmentované, nevydrží na oku tak dlouho, apod. Není to ale pravidlo u všech - nikdy jsem neměla skoro s žádnou značkou problém, až na pár kousků. 
Asi se (nikdy) nestanu holkou, která utratí 2000,- za paletku nebo 500,- za rtěnku a vůbec mi to nevadí. Každý má v životě jiné touhy a potřeby a tak to má být. Proto je svět tak rozmanitý a na každém rohu potkáte různé osobnosti. Možná i proto se rádi vracíte na můj blog, kde najdete inspiraci na líčení s levnou kosmetikou, recenze dostupných produktů atd. A já jsem za to ráda! Jsem ráda za každého z vás a každého z vás si vážím. Blog dělám pro sebe, ale i pro vás. Je to místo, kde můžeme všichni relaxovat, inspirovat se a odpočinout si od hrozných komentářů na sociálních sítích a strastí každodenního života. I já při jeho psaní vypnu a myslím pouze na to, co mi dělá radost. 

Abych vás ale nenudila svými slovy, vrhnu se na dnešní makeup, ale nejdřív porovnávačka. :) Modrou moc nemusím, ale v poslední době jsem na blog udělala pár modrých líčení a nebyly zas tak špatné, byly nositelné. Na facebooku mám album Makeup 2012-2015 a tam je spousta starých líčení, které jsem dělala na blog. Jedno z nich mě zaujalo opravdu hodně - modro bílé s linkou.  Beru v potaz, že před třemi lety ještě obočí nikdo moc neřešil, že jsem začínala s blogováním, o líčení jsem moc nevěděla a že fotit nebyla moje silná stránka ( a to není dodnes, ale trochu se to zlepšilo). :D 


 Fotku jsem dala sem a na facebook proto, abych vás inspirovala, pokud vám líčení třeba zrovna teď nejde. Každý nějak začíná, někomu to jde hned a dobře, někomu trvá pár let než se vyšvihne. Pokud se líčíte každý den stejně, tak věřím, že vaše zlepšení bude vidět daleko rychleji. Je to jen o cvičení a vytrvalosti. 

K líčení jsem použila Pigment značky Glazel Visage odstín A1, modrý stín je z paletky Sunset od Sleek, gelové linky Maybelline, řasy Ardell Demi Wispies, nude tužka na vodní lince je ze Sephory. Na obočí mám sadu na obočí od E style, rty Inglot matná rtěnka odstín 415 + Flormar tužka na rty odstín 201.




Doufám, že se vám toto zimní líčení líbilo a že mi do komentářů napíšete nějakou zajímavost, třeba jak  jste s líčením začínali vy a kdy. :) A taky jaké produkty jste měli ve své kosmetické taštičce třeba před 3 lety. :)

Krásný den všem a udělejte dneska někomu radost, třeba jen tím, že se na něj usmějete.
Nikča ♥♥

9 komentářů:

  1. Tak víš co, třeba to přijde, to bylo essence, teď Sleek, kdo ví, co budeš kupovat za rok, třeba jen Dior a tak:)) Ale je to tak, krásně se dá nalíčit i s levnou kosmetikou, dokonce i s tou méně kvalitní, to jde, ale člověk to prostě musí umět..
    No ten rozdíl jde vidět v líčení, ale aj v té úpravě obočí:)) Super!
    Jinak já si dražší kosmetiku začala kupovat z jednoduchého důvodu, za těch spoustu let jsem už toho hodně z drogerky zkusila, a když chce člověk zkusit něco nového, tak prostě už nemá jinou možnost, jak zavítat i do parfumerek a tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasné, taky už si pomalu nemám co kupovat v drogérii, ale tak někdy novinky jsou a teď bude v Tetě Freedom kosmetika, na to se těším, v úterý tam skočím a koupím něco k Vánocům pro naše holky dvounohé :)

      Vymazat
  2. To se vážně povedlo! Krásný make-up! Tahle kombinace ti neskutečně sluší ♥ Úplně ti ladí k očkám :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné líčení, strašně ti to sluší! Prosím tě, nedělala jsi někde článek o tom, jak si upravuješ obočí? Nebo neplánuješ ho udělat? Máš ho vážně dokonalé.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru, určitě jo, udělám, ale nevím kdy. :))) kdysi jsem nějaký dělala, ale asi udělám update i s oblíbenými produkty na obočí, to by šlo ne? :)
      Tady je stará rutina se starými produkty, co už ale na obočí nepoužívám : http://nickysbook.blogspot.cz/2014/07/new-eyebrow-rutine.html
      Děkuji za komentář ♥

      Vymazat
  4. Moc hezký článek, opravdu :) sleduji tě krátce a tento článek mě zatím oslovil ze všech nejvíce :) já jsem si obočí začala upravovat docela pozdě, mám jej hodně nevýrazné (ikdyž jsem přírodní brunetka, obočí je prostě blond :D ) a když jsem se o to snažila dříve vždycky to bylo jak pěst na oko, hlavně jsem nevěděla o moc produktech, které by byly i v odstínu světloučkém, což potřebuji. a taky dřív jsem nosila hodně ofinu a tak nějak obočí nebylo ani vidět, tak proč jej řešit, že? :D ale dnes je pro mě obočí jednou z nejdůležitějších kroků při ranním rituálu a začínám se lepšit a mám radost :D jooo začátky, jeden štětec na vtářenku, pudr nějakou labutěnkou, co byl k produktu, no to byly časy :D na gymplu mi stačila řasenka, make up, pudr a černá linka na oči samozřejmě a měla jsem vystaráno :D teď už mám dva šuplíky dekorativky...takže tak :D jakože fakt takový ty velký šuplíky co bývaj u komod, no ostuda :D :D Nicky, jen tak dál!

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)