neděle 19. dubna 2015

SIMPLE BEIGE EYES WITH ORANGE OR NUDE LIPS


 Rozhodla jsem se pro začátek "nástupu" zpět na blog zvolit jednodušší, efektivní líčení ve kterém jsem dneska vyrazila na nákupy s přítelem - znáte to, klasika potraviny a další blbosti do domácnosti. Mnoho z Vás co čtou můj blog ví, že jsme se přestěhovali do Čech, takže jsem svůj čas trávila stěhováním, uklízením, urovnáváním a nějak jsem ani neměla chuť makeup nosit. Jedna znatelná změna - určitě jste si všimli - mám fialové vlasy, červenou jsem poslala k ledu, už mě nebavila a proto jsem se vložila do rukou mojí milované kamarádky Nikči, která je přebarvila. Pokud by Vás proces zajímal, klidně vám o něm napíšu článek. Teď čekám na konec měsíce, protože se barva celkem dost no spíš HODNĚ vymyla - pojedeme domů, takže si dáme rande a ona mi barvu oživí. Těším se. Poté vám ukážu vše na fotkách.

K celému líčení jsem použila pouze jednu paletku a to jak jinak než od Sleek Showstoppers. Je to moje oblíbená - velmi oblíbená paletka. 

Použila jsem 4. spodní stín na celé víčko, v koutku jsem ho lehce doplnila lesklou bílou z paletky. Vnější koutek jsem lehce vystínovala 2. stínem nahoře a doladila posledním stínem dole. Chtěla jsem hlavně hodně lesklé víčko, což se mi povedlo, myslím.

Konečným bodem byla řasenka od Miss Sporty a řasy Red Cherry č.217, ale zdají se mi až moc dlouhé, radši bych hustější a kratší, ale jednoho dne ty svoje ideální najdu. Kdyby jste měli tip na nějaké kratší (ale ne moc krátké) husté řasy dejte vědět, ráda je omrknu. :-)



První rtěnku jsem použila výraznou oranžovou, ve které jsem nakonec nevyrazila, ale chtěla jsem, jenže počasí si řeklo na to zapomeň, dneska prostě bude hnusně. :D Takže někdy příště, v létě ji nosím ráda. Je to Avon rtěnka v tužce Lipstick - non retractible odstín Coral You later.





Druhou kombinací byla tužka na rty Flormar odstín 229 + rtěnka Barry M odstín 154 Pale Nude do středu rtů a na to lesk od Essence XXXL Shine odstín Nude Kiss.



To by bylo pro dnešek i vše. Přeji krásný zbytek víkendu a hezký nastávající pracovní nebo školní týden.

Pa 

4 komentáře:

  1. Líčenie vyzerá skvelo :) A som rada, že si späť :)
    pinkshaaark

    OdpovědětVymazat
  2. Hubatá žába19. dubna 2015 v 9:33

    Líčení je krásné, líbí se mi obě varianty, ale ta výraznější pusa víc:) A krásné vlásky:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi se prestehovala tak daleko?? Wow, tak to je zmena, hodne stesti v novem bydlisti! Liceni je krasne jako vzdy.

    OdpovědětVymazat
  4. wow, ta oranžová rtěnka od Avonu je krásná a celkové líčení se mi moc líbí. Ještě mít tvoji barvu očí! krásná! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)