pondělí 20. dubna 2015

Catrice Absolute ROSE Eyeshadow palette recenze

 Dneska jsem se rozhodla napsat pro vás recenzi na paletku od Catrice, kterou mi koupila kamarádka. Sama vlastním dvě Catrice paletky, se kterými jsem spokojená, proto jsem byla nadšená, když jsem v balíčku uviděla paletku Absolute Rose po které jsme v drogérii obě pokukovaly a říkaly jsme si, že by stála za vyzkoušení. 

Paletka má dohromady 6g produktu za cenu okolo 130,- Kč. Obsahuje 6 očních stínů - dva matné - 1. a 5., dva lesklé 2. a 6. a dva hodně lesklé se třpytkami 3. a 4.

Co se mi na paletce líbí:

- Dostupnost - teď je Catrice skoro v každém Rossmannu a nebo dokonce v Kauflandu
- Cena není špatná
- Velmi oceňuji, že Catrice konečně pochopila, že správná paletka není TOP (pro mně) bez alespoň jednoho matného stínu nejlépe do ohybu oka
- Pěkně zvolená barevná kombinace
- Obal je slušný, pevný, paletka je kompaktní, vleze se do kosmetické taštičky, nezabere moc místa, takže je vhodná na cestování apod.
- S paletkou se dá vytvořit kompletní líčení a nepotřebujeme žádný další stín extra
- Vhodná na denní i večerní líčení
- Se stíny se jinak pracuje dobře, hezky se do sebe vmísí na víčku - nedá to člověku moc práce

Co se mi na paletce až tak nelíbí:

- Stíny dost práší, kromě prvních dvou všechny a to tak, že při aplikaci i po oklepání štětce padají pod oko, na to je potřeba dávat pozor
- pigmentace je dobrá, ale naopak u prvních dvou stínů celkem nulová, po nabrání na štětec se situace nemění, stíny jsou téměř neviditelné a neaplikovatelné

 Přesvědčte se o pigmentaci paletky sami. Na ruku jsem nanesla více než jednu vrstvu (konkrétně 2-3) aby stíny bylo možní zachytit na foťák.


*Všimněte si, že odstín č. 3 a 4 vypadají v paletce skoro totožně, ale na pokožce je tomu jinak. Dokonce bych řekla, že stín č. 4 se na oku tváří až do fialova. Poslední stín je lehce šmouhatý, spíš do černa, ale na oku je hezky do vínova.




 Abych této recenzi dodala nějaký závěr než se vrhneme na líčení - paletka je hodně slušná, i když práší, kdo s takovými stíny umí pracovat, tak mu to vadit až tak nebude. Je vhodná pro někoho, kdo chce jednu paletku na každodenní denní i večerní líčení a má rád tóny do růžova. Cena paletky je také přijatelná a dostupnost také. 

Rozhodně doporučuji, ale musíte také přihlédnout k výhradám a poté se rozhodnout, zda je opravdu tato paletka pro Vás. Já ji používám ráda, testovala jsem ji celý týden v kuse a od té doby po ní sahám alespoň 2x až 3x týdně. :-)

Fotky použitého makeupu při líčení se mi hrozně moc líbí, proto bych je do článků ráda přidávala i nadále, když se podaří a nezapomenu na to. :-) Alespoň vidíte makeup trošku "v akci" a máte lepší představu.


Použila jsem všechny produkty na obrázku: 

-Sada paletek je od Makeup Revolution odstín Hot & Spice - použila jsem 3. tvářenku nahoře -Bronzer je od Constance Caroll, stál 12 ,- mimochodem a je luxusní.. :D 
-Pudr NYC Smooth Skin odstín Transparent
- Korektory - Catrice Camuflage Cream odstín 001, Collection 2000 - Lasting Perfection odstín 1 Pale
- Řasenka Miss Sporty Pump Up Volume černá
- Tužka na rty Essence odstín In the nude
- Lesk na rty Maybelline Colorama
- Gel na obočí Alverde
- Báze pod makeup Rimmel Stay Matte 
- makeup Miss Sporty Instant Matte Finish odstín 01 Light

Výsledek líčení: (šlo mi o jemné, denní líčení)




Toto je i moje každodenní oblíbené líčení, nosím ho velmi často když nemám chuť se více malovat. Obměňuji hlavně barvu rtěnky nebo tužky. Dneska jsem se rozhodla (opět) pro nude tužku na rty a pěkný světlý lesk. 


Jak se Vám recenze a paletka líbí? Máte ji doma? Nebo některou další paletku od Catrice? Napište do komentářů.

Přeji moc pěkné pohodové pondělí.
 xx

2 komentáře:

  1. Ta paletka vypadá nádherně. Odstíny dle mého gusta. Jenom mě mrzí, že k nám, do Olomouce a do Havířova Catrice ještě nedorazila :(
    A můžu se zeptat na výdrž? Celkem jsem si zvykla na paletky Makeup Revolution, a jejich stíny mi vydrží na očích celý den..tak zvažuju, zda si koupit Iconic 3 nebo sáhnout po této paletce.
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, vidíš, výdrž jsem nedopsala...no vydrží mi celý den, trošku v průběhu dne - spíš ke konci vyblednou, ale já nepoužívám bázi, jen korektor na víčko a na to stíny, takže tak. Drží v pohodě, nejvíc mi vadí jak práší což jsem psala v článku. S Makeup Revolution paletkama nemám zkušenosti, ale chci pořídit nějakou. Pokud jsi spokojená s MR tak ber to :-)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)