středa 21. ledna 2015

I am BACK!! & December - January HAUL 1/2 Skincare/hair/face

Zdravím Vás v Novém roce,

konečně na blogu!! Ráda bych Vám objasnila mou neaktivitu na blogu, je to už víc než měsíc, co jsem nepřidala ani jeden článek, líčení, recenzi. Důvod je jednoduchý - někdy mě to prostě přestane bavit, potřebuji si dát "oraz" a  vypnout stres z internetu a prostě si užívat. Každý má občas svoje slabší chvilky, já jsem si hlavně chtěla naplno užít Vánoce a taky poslední dny strávené s mým přítelem, který nastoupil na vojenský výcvik, kam se konečně po 7 letech snažení dostal a právě ho prožívá svým tělem, duchem a vším možným.. :D Moc mu to přeji, je to jeho dlouhodobý sen, který si plní a to stát se profesionálním vojákem. Já vím, toto povolání je riskantní, spousta lidí bude možná mít nekonečno přiblblých komentářů o vojně, armádě apod. ale mě to nevadí, každý má právo na svůj názor. Podporuji ho celu svou duší, srdcem, finančně to taky není žádná sranda. :) Ale co bychom pro lásku neudělaly, že? :))

No a abych teda tady nežvanila jen o armádě, která bude po následující roky mého života denní chléb - samé granáty, kulomety, skoky z letadla apod. :D :D (hehe), tak jsem se rozhodla vrátit zatím částečně k blogu, uvidím jak se mi bude dařit skloubit práci, cvičení (ano, dřu na sobě, opět) a zdravé stravování spolu s blogem, ale život není vždy peříčko. Mám v hlavě plán, jak by měla příprava blogu probíhat, tak jsem na sebe zvědavá. Baví Vás ještě vůbec můj blog??? :)) 

Kdyby Vás zajímaly třeba nějaké zdravé recepty, co jím, jak cvičím apod. nebojte se mi napsat tady nebo na fb ráda bych o tom někdy napsala článek (nebo i víc) samozřejmě pokud bude zájem.

Vánoce byly na dárečky (především kosmetické) hotový ráj. Dostala jsem MEGA nálož pečující kosmetiky, dost jsem si taky koupila a dneska Vám část mé nové velké "sbírky" ukážu. Příště to bude dekorativní kosmetika, takže to se těšte. :))


Na první fotce máme pěkně všechno pohromadě. Je toho celkem dost, ale říkám si, že nebudu otevírat nové produkty dříve než dopotřebuji ty staré. Zatím mi to jde. :)


Na kondicionér od Garnier se moc těším, voní krásně po olivách a rozmarýnu, jsem zvědavá jak bude vyživovat vlasy a jak se po něm budou rozčesávat, máte s ním někdo zkušenosti?



Od Nikolky jsem dostala Body Scrub od Douglasu s kokosem a mandlemi. Moc se těším, až se budu zase samoopalovat s Xen Tan a použiji tento scrub před aplikací. (--mimochodem na Xen Tan bude taky recenze, až se zase natřu, už jsem ho zkoušela asi 2x a názor mám jakš takš/ samozřejmě s fotkami před a po -- to nesmí chybět!!!)



V Rossmannu byl před Vánoci mega deal šampony a kondicionéry Pantene Pro V 400 ml pouze za 69.90,- Kč /kus no neber to!!





Batiste suchý šampon z Terna (díky Nikčo) za 103,- můj oblíbený Tropical :)



Sprej na rozčesávání vlasů z Avonu je fajn, stál asi 50,- Kč a vlasy jsou po něm opravdu snadno upravitelné, nemastí je, víc nevím co bych řekla, dělá svou práci. Tonikum od Bione mi doporučila taky Nikča (jo, chodíme spolu nakupovat :D ) bylo za 58,- Kč a už se těším až dodělám micelárku od Ziaji a načnu toto tonikum.



Poslední dva adepti jsou z DM drogerie od značky Balea a je to denní krém na normální a smíšenou pleť + oční krém, oba stály kolem 50,- Kč. Denní i oční krém mi dochází, takže jsem si koupila do zásoby a na vyzkoušení tyto dva produkty.


Doufám, že se Vám článek líbil, i fotky, nechci se chlubit věcma, tak to prosím neberte, spíš Vás chci inspirovat k utrácení.... :D :D Nebo také k tomu, aby jste mi dolů do komentářů napsali, zda máte s některým z produktů zkušenosti nebo jej plánujete pořídit.

*****NA NEHTECH MÁM OPI - YOU´RE SUCH A BUDAPEST

Přeji krásný den.
Nicky xx

1 komentář:

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)