úterý 9. září 2014

FLORMAR WATERPROOF LIPLINERS 201 & 229 ♥

Občas člověk nečekaně narazí na produkt, který ho uchvátí natolik, že ho používá téměř denně. Ten samí případ je pro mě tužka na rty od značky Flormar.

Dlouhou dobu jsem hledala ideální konturku na rty - moje rty mají totiž velmi nevýraznou linii a v podstatě nevidíte, kde začínají a kde končí, což je podle mě problém spousty lidí. 

V drogerii Teta jsem narazila na značku Flormar už dávno. Nikdy jsem ovšem nepokukovala po ničem jiném než lacích na nehty. Ve svém honu po dokonalé tužce na rty, která bude jako moje rty jsem zavítala i ke stojanu Flormar. Tam jsem vybrala dvě tužky a zamilovala si je okamžitě. Strouhala jsem je už asi 20x a jsou viditelně používané (už mám asi 3cm z každé tužky pryč).

Tužka slibuje, že bude voděodolná - což můžu potvrdit, pití i jídlo zvládne bez problémů, vydrží mi na rtech i 7 hodin. Dokážu to odhadnout, protože když si ji ráno namaluji v 4:40, před odchodem z práce (cca 12:00) mám stále linku kolem úst a lehce vymalované rty. 

Cena tužky je 69,90,- což je na takto kvalitní produkt skoro zadarmo!

Jak jsem psala na rtech vydrží opravdu dlouho, je trošku sušší, ale ne moc. Po rtech krásně jezdí, ale ne zas tak, že by jste si museli na aplikaci dávat extra pozor. Prostě ideální konzistence. Tam, kde ji namalujete i drží, nikam z rtů nestéká ani podobně. Rty vysušuje, ale jenom maličko. Pokud pod ni dáte balzám určitě Vám je nevysuší. Má matný finish.


Jak vidíte výběr je opravdu obrovský, sice v drogérii kam chodím já mají asi "jen" 20 odstínů, ale to bohatě stačí, ty nejkrásnější tam jsou. Podle mě na eshopu Flormar budou 100% všechny stejně jako v jejich oficiálním obchodě, kam MUSÍM JET!!!!:-(((

V obchodě jsem si ještě vyhlédla odstín myslím, že 226 - krásná meruňková s kapkou růžové, omrkněte!!


Na levo odstín 201, v pravo odstín 229: (Pouze lehce jsem si přejela těmito tužkami ruku. Jsou velmi pigmentované.)


Zde už můžete vidět jak moc jsem se trefila s odstínem k barvě mích rtů. 
Horní ret je bez jakéhokoliv produktu. Spodní je vymalován tužkou v odstínu 201.


Celé rty vymalované odstínem 201:


Celé rty vymalované odstínem 229:


S tužkami jsem velmi spokojená  a můžu je jen a jen doporučit všem co hledají krásnou, kvalitní tužku na rty v mnoha barvách za příjemnou cenu.

*Tento článek není sponzorovaný, tužky jsem si koupila sama za vlastní peníze.

Děkuji za přečtení článku a napište mi dolů, zda tyto tužky máte, jak jste s nimi spokojené a který odstín je Váš nej? :)))

Pa Nicky xx

3 komentáře:

  1. Super článek, souhlasím, že tužky jsou fakt skvělý! Mám 220 a 227, po Tvém článku potřebuju i 201..:D

    OdpovědětVymazat
  2. nemám ani jednu.. ještě jsem se nikam nedostala, kde bych je viděla prodávat, ale po tvém článku, budu nutně schánět číslo 229

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto tužky jsem ještě nezkoušela. Povětšinou používám konturky od Essence a ty jsou dobré, ale přijdou mi až moc měkké, což mi úplně někdy nevyhovuje. Tak už mám tip na další kup. :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)