úterý 19. března 2013

Sbírka tvářenek + velká recenze

Ahoj kočky,

dneska jsem si pro Vás připravila velkou recenzi tvářenek, které mám doma. Jedná se o pár mích kousků, které mám delší dobu a používám je na střídačku téměř denně. Občas mám totiž ráda jen bronzer. Vždy Vám o tvářence napíši jaký z ní mám pocit, jak drží apod.
Zde máte moje krásky pohromadě:


Mým prvním miláčkem je tato tvářenka od E.L.F. a touto značkou asi také začnu. Jedná se o tvářenku ze Studio řady.  Jedná se o moc krásnou světlounce růžovou tvářenku se zlatými třpytkami, které jsou po nanesení vidět, ale není to nic ohromného. 
Tvářenka je velmi jemně namletá, dost práší, poměrně rychle kvůli tomu ubývá, ale není to nic strašného. 
Cena je 95 Kč. Seženete na www.elfkosmetika.cz. Celkově jsem s ní spokojená.
Výdrž je také dobrá, i když celý den to rozhodně není. Vydrží tak do oběda a poté je nutné znova aplikovat nebo nechat být - tak to dělám já. Třpytky většinou opadají a zbude na obličeji jen barva. Maluji se s ní většinou v létě, protože má krásné odlesky.




 Dalším mým miláčkem je tato Zapečená tvářenka také od E.L.F. kterou miluju!!! Mám ji v odstínu Peachy Cheeky a je to božíííí kus! :D ♥ Nádherná broskvová barva, která na obličeji vydrží celý den v nezměněném stavu. Hází zlatavé odlesky což bude nádherné hlavně v létě!! Je moc příjemná, jemně namletá, trošku práší, ale to mě osobně nevadí. Cena je 95 Kč. Je to sice malé balení, ale vydrží dlouho - aspoň si myslím, protože skoro neubývá. V poslední době ji nosím nejvíc.



Fotka je vyfocena schválně přes žaluzie aby šlo vidět jak tvářenka vypadá na normálním světle i při sluníčku. :)  btw. proč mi blogger nebere slovo tvářenka? :D


 Pomocnice při foceníí ♥ Pozdravte Ronnie :)



E.L.F. a já to je velká láska s dlouhou historií, takže pokračuji opět touhle značkou. :D Další tvářenkou, kterou ale moc nepoužívám je tato z dua blush & bronzer v odstínu St. Lucia. Jedná se o pěknou růžovou tvářenku s jemným zlatým odleskem (proč mají všechny zlatý odlesk?? všimněte si že jsem silně zatížená na růžovou a broskvovou :D ). Cena je 95 Kč. Já víc používám bronzer, ale oba produkty mají dlouhou výdrž, jsou jemně namleté, aplikují se velmi snadno, na obličeji nedělají mapy a trošku práší. 


Schválně jsem Vám vyfotila Studio Blush vedle této z dua protože mi přišli na první pohled moc podobné, ale není tomu tak. Ale stejně jsou obě krásné.



Na scénu nastupuje ta nejvíc pigmentovaná věc, kterou doma vlastním. Stačí absolutně minimální množství (menší než špendlíková hlavička) a vytvoří brutální barvu. Zdá se jako neviňátko, ale je to pěkný ďábel! Mluvím o tvářence HD Blush od E.L.F. v odstínu Encore. Mm.. Brutální - jinak se to popsat nedá. Cena je 95 Kč. Na výběr je z asi 4 nebo 5ti odstínů. Moje je velmi sytě růžová krémová tvářenka. Má praktický aplikátor, kterým si dávkuji pouze minimální množství. Barva je velmi dlouhotrvající a luxusní. No podívejte se na ty fotky to mluví za vše. Asi si ale budu muset objednat světlejší. Na aplikaci používám prsty nebo malý stipple brush, který pak musím dlouhé minuty zbavovat barvy, takže doporučuji se pořádně po aplikaci umýt nebo to bude horor!




Náš malý hafánek mě volá ven hrát si s provazem. :D Baví mě fotit ji. ♥



Předposledním kouskem a mým oblíbencem je tato tvářenka z boxíku od Fleur de Santé:) Moc krásná broskvová barva. Já miluji broskvové tvářenky. Je krásně jemně namletá, moc nepráší - spíš vůbec, barva je dlouhotrvající, příjemná na pleti, nedělá mapy ani žádné jiné problémy. Cenu sice nevím, ale je to můj miláček. Klidně bych si ji koupila znova - když mi někdy dojde. :) Než jsem si oblíbila Baked Blush od E.L.F. byla tato moje číslo jedna.





Posledním kouskem je tato tvářenka od Barry M, kterou mám doma už asi rok. Je docela hrubě namletá, ale není to tak strašné. Je to taková tmavě růžová barva bez lesku spíš matná. Má výbornou výdrž - celý den. Koupila jsem ji na e-shopu www.mojesminky.cz za nějakých 120 Kč.??Mám ji docela ráda, ale poslední dobou ji moc nepoužívám, protože si ujíždím na broskvových, které jste viděla na začátku článku. Mohu ji doporučit, určitě mrkněte na e-shop mají tam dalších asi 5 barev. :)


Tak to je moje sbírka tvářenek. Jak jste na tom vy? Jste tvářenkové maniačky? :D Jaký odstín je Váš nejoblíbenější?? :) Podařilo se Vám nějakou tvářenku vypotřebovat nebo se dostat "na plech" ?:) Napište do komentářů.

Hezký den Všem.
Nicky xx

4 komentáře:

  1. tu tekutou tvářenku od Elfu chci už delší dobu zkusit :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám dvě od Dermacolu, kterou momentálně používám a ještě od Fleur de Santé, tu používám zatím jen občas... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásna recenzia :-) ja tiež mám celkom rada Elf len zas nie som až tak spokojná so všetkým :-) a krásny psík :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ronnie!!!♥:) nejvíc se mi líbí ty první dvě, tu tekutou od elfu, na tu jsem se dívala..ale nevím, je sice fajn, že stačí maličko, ale to ji pak člověk nikdy nespotřebuje a dřív se začne kazit, ne? Což je škoda..

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)