sobota 23. března 2013

Nákupy - sobota + Gabriella Salvete 110


Ahojky,
včera jsem byla nakupovat v Dm tak Vám chci ukázat co jsem si odnesla. Prvně jsem šla pro limetkově zelený lak, ale žádný jsem bohužel nenašla. Škoda, že jsem neskočila do Rossmanna. No nevadí, jindy. :) 


Odnesla jsem si:
-Barvu na vlasy od Garnier Color Sensation v odstínu Intenzivní červená ( toto je asi naposled co si barvím vlasy na červeno - příště bude změna ) stojí asi 69 Kč? Vždy si kupuji 2 balení, protože jedno mi nestačí. Chtěla jsem si koupit svou barvu od Palette kterou vždy používám, ale bohužel jsem ji tam nenašla.

-Sprchové gely Balea - Guave a Limetka - Guave mám poprvé ale voní skvěle a Limetku jsem už měla, takže jsem si ji brala s jistotou. Mám ráda svěží ovocné vůně, které mě jakoby nabijí energií při sprchování. Cena je 25 Kč/kus.

-Sprchový gel Balea Men pro přítele. Voní také velmi energicky a příjemně. Cena 29 Kč.

-Labello - chtěla jsem si prvně vzít originální verzi, ale tato hydratační mě zajímala. Vzala jsem také jedno pro přítele - nějaké speciální pro muže (bez nežádoucího lesku apod.) - natřel si ho a není s tím nějak extra spokojený - zanechává na rtech ten bílý film. Obsahuje chmelové výtažky :D To mě pobavilo. Cena obojího 49 Kč/kus.

-Lak na nehty Sally Hansen  - stál 99 Kč a je to nádherný průhledný lak plný bílých a barevných mini třpytek. Kouzelné:) Dnes sem si ho nalakovala přes lak China Glaze. Zítra Vám ho ukážu, potřebuji na focení dobré světlo.:)

-Ve výprodejovém košíčku u pokladny jsem si našla lak na nehty od S-he za 9,90 Kč. Je to brčálově zelený kousek se zlatými třpytkami. S těmito laky nemám zkušenosti, takže i kdyby stál za nic těch 10 Kč mě mrzet nebude. Vzala jsem si také barvu na líčení od Alvede za 19,90 Kč. Krásná modrá barva. Tu jsem testovala - malovala jsem si s ní linku a stojí za velké ho.. :D Někdy to ještě vyzkouším a řeknu Vám. :)

Ještě bych se s Vámi ráda podělila o fotku laku, který jsem nosila tento týden. Je od Gabrielly Salvete v odstínu 110. Překrásná fialová barva. Miluju  ho. :D Lakuje se dobře, kryje parádně ve dvou vrstvách. Přes něj jsem použila Seche Vite Top Coat. Lak vydržel hezký cca 4 dny. :)


A to je dnes ode mě všechno. Připomínám Vám, že zítra končí giveaway dejme tomu o půlnoci. :) Takže pokud jste se ještě nepřihlásili máte šanci. :)

Přeji hezkou sobotu.
Nicky xx


6 komentářů:

  1. Super nákup, já se taky chystám do drogerie:))

    OdpovědětVymazat
  2. Dobré úlovky :-) Ten guavový sprcháč mám taky a voní vážně úžasně. Limetkový lak bych taky chtěla... Jaké budeš mít příště vlásky? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Lak GS je nádherný, mám ho samozrejme tiež, keďže fialovú milujem :P A na lak od Sally Hansen som zvedavá, teším sa na príspevok :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ivuška Snopková: ty barvy na vlasy jsou super...kupuju si ledový kaštan :) už asi 5 krát sem se s tím barvila a už nechci jinou :D

    OdpovědětVymazat
  5. Lak od Gabriella Salvete si už konečne musím kúpiť :) Ten tvoj fialový je neskutočný a Balea produkty zbožňujem tiež :) Dobrá kvalita za super cenu :)

    www.just-angelity.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Tento sprcháč jsem taky nedávno mojemu koupila, mu to stačí:-D Ten liimetkovej jsem neviděla, hmm

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)