pátek 22. března 2013

Dermacol Makeup Cover č.208 + č.209

Čauky, 

dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na můj skoro nejoblíbenější produkt a to jest Makeup Cover od Dermacolu.

Tento malý zázrak mám doma momentálně ve dvou odstínech a to 208 a 209. Měla jsem doma i odstín číslo 112, ale byl na mě i v létě extrémně tmavý, takže jsem ho poslala dál. 

Ráda bych dodala, že jsem moc ráda za to, že i v naší malé zemičce je k sehnání opravdu kvalitní makeup a navíc světlý. Když jsme u toho použití jako makeup... no na to se mi zdá až opravdu moc MOC extra krycí - vypadám jako mrtvolka, zkoušela jsem si ho dát na celý obličej. I s použitím báze se mi obličej po delší době trochu jakoby vysušil a nevypadalo to hezky. 

Moc ráda ho ale míchám se svým oblíbeným makeupem od Rimmel Match Perfection. Zhruba 1 část Dermacol : 2 části Rimmel. Aplikace je tak daleko lepší a moc dobře se mi roztírá. Navíc krycí schopnost, kterou díky Dermacolu získám je dokonalá a přesně taková jakou hledám. Takto mi makeup s použitím báze vydrží skoro celý den. Přepudruji ho vždy Krajkovým pudrem od Dermacolu. Mám pocit, že produkty od stejné značky si spolu sedí nejlépe a krásně tak spolu vydrží.

Nedávno jsem si pořídila odstín 208, který je pro mne teď naprosto ideální. Navíc si dokonale barevně sedí s Rimmelem v odstínu 100 Ivory - malý typ pro bledulky, které hledají vyšší krytí:) Odstín 209 si nechám na léto. :) 

Všimla jsem si že odstín 208 má trošku jinou barvu obalu než druhý odstín. :) He, všímám si detailů, mám to prostě ráda. :)


Tady mám pro Vás swatch na ruce, který by mohl pomoct někomu, kdo potřebuje vidět rozdíl těchto dvou světlých odstínů. 



Tento produkt Vám mohu vřele doporučit. K sehnání je buď v drogerii - DM, Rossmann, ale tam možná nebudou mít ty nejsvětlejší odstíny, proto doporučuji navštívit e-shop www.dermacol.cz, kde si můžete prohlédnout všechny odstíny a využít do konce dubna slevu o které jsem psala zde.
Cena produktu je 129 Kč.

Máte s tímto makeupem ala korektorem zkušenosti??? Napište.
Nicky xx


4 komentáře:

  1. mám ho aj...využívam ho len príležitostne, lebo mi to príde až divné mať po ňom úplne dokonalú tvár:)))Ale veru ma nenapadlo ho skúsiť zmiešať s nejakým tekutejším. Vyskúšam!

    alliknowaboutcosmetics.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. tenhle zázrak si chci taky pořídit :))

    OdpovědětVymazat
  3. Viděla jsem je v drogerii, podle mého názoru mají velkou krycí schopnost, když jsem si je zkoušela použila bych je spíše jako korektor, protože od té doby co mám BB krém už si make-up ani nedávám... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc děkuji za recenzi! Právě vybírám mezi těmito 2 odstíny přes net. Tvé přirovnání barevného odstínu k Rimmel Match Perfection 100 ivory, mi hodně pomohlo, protože právě tento makeup jsem si teď na zimu pořídila. Hodně jsi mi usnadnila vybírání odstínu! :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)