sobota 17. listopadu 2012

Pět kosmetických nezbytností, které by měla vlastnit každá žena

Dnešní článek bude tak trochu povídací.

Znám spoustu holek, které mají tuny makeupu, ale taky holky, které si vystačí s řasenkou. Já patřím spíš do té první skupiny, ale není to se mnou ještě tak zlé. 

Kolik věcí, ale průměrná dívka, která se líčí potřebuje? 

Mít 30 rtěnek a 10 tvářenek - popravdě, to asi nikdy vypotřebovat nejde, pokud se nelíčíte 4x denně nebo svým makeupem nemalujete i jiné lidi.

Na druhé straně nemít nic je taky trochu špatný příklad.

Proto je tu dnešní článek děvčata :-)

1.) ŘASENKA

Tuto věc vlastní snad každá žena, co si budeme povídat. Snad i zaryté odpůrkyně makeupu..
Existuje nepřeberné množství značek, typů kartáčků, různých barev, řasenek voděodolných... pohybují se také v různé cenové relaci, takže si vybrat může opravdu každá.

Mé oblíbené řasenky jsou teď od Essence Get Big lashes, mám už doma 2 s různými druhy kartáčků - cena je 59Kč - myslím a výdrž je dobrá. :-) Taky můžu doporučit od Essence řasenku I♥Extreme.



2.)MAKEUP / BB CREAM

Přiznejme si to. Ne každý má dokonalou pleť, která nepotřebuje péči, nebo jakékoliv krytí. Ano, najdou se mezi námi ženy a dívky, které k dokonalé pleti nemají daleko, neboť je téměř dokonalá. Proto si myslím, že makeup nebo v poslední době BB Cream je v kosmetické taštičce každé ženy či dívky. Pokud se někdo nemaluje makeupem přes den, myslím, že na večerní líčení nebo na různé oslavy, by pleť měla být sjednocená a krásná.







Můj oblíbený makeup je Rimmel Lasting Finish 25Hour, středně kryje a cena je kolem 199Kč


3.) TUŽKA NA OČI


Opět se nám tady otvírají dveře nekonečných možností. S tužkou na oči se dá vykouzlit téměř vše. Dá se použít jako linka na oko - jak na víčko, tak do oka. Je libo stíny? Stačí tužku rozmazat podle vašich představ! Můžete ji dokonce použít i na dokreslení obočí. Na Vás už je pouze vybrat si odstín :-) Rozhodně si myslím, že tužka do nezbytností určitě patří!!





Jako dlouhotrvající tužku na oči mohu doporučit Barry M Bold Black waterproof eyeliner.
Tato tužka je krásně měkká, takže aplikace je velmi jednoduchá. Navíc drží jako přibitá! Opravdu skvělý výrobek, který mohu jen doporučit. Mají spoustu odstínů :-)
 Objednávala jsem ji ze stránky www.mojesminky.cz a stojí 119Kč.



4.) RTĚNKA

Červená, růžová, oranžová, fialová, matná, s třpytem, s perletí, hydratační nebo s extra výdrží?? To je opět pouze na Vašem rozhodnutí a volbě :-) Rtěnka se dá dokonce použít i jako tvářenka! 


Mé oblíbené rtěnky jsou od ELF a Barry M :-) 

ELF: www.elfkosmetika.cz, psala jsem o nich zde

Barry M: www.mojesminky.cz, psala jsem o nich zde



5.) LAK NA NEHTY

Nehty jsou snad vizitkou každé ženy.... Nemám ráda okousané, špinavé nehty. Znechucuje mne to. Hlavně, když si představím, že mne majitelka takovýchto "nehtů" obsluhuje například v restauraci. Odstínů je jako u všech výše jmenovaných výrobků snad milion, takže na výběr má opravdu každý. :-) I průhledný lak na upravených nehtech vypadá krásně.

Mé oblíbené značky jsou China Glaze a Gabriella Salvete :-) 




Holky, nebojte se ukázat svou krásu, ta je totiž skrytá v každé z nás. Stačí se nebát :-)

Jaká je Vaše TOP 5 "must have" produktů?? :-))

Krásnou sobotu Vám Všem moje krásky:-)

Vaše Nicky xx










6 komentářů:

  1. Mimo tužky na oči - nelíčím si oči, i když o tom začíám uvažovat, a rtěnky, kterou doma sice máme ale je mamky... vlastním vše ostatní co tu máš ty... :) Ještě jsem si hodně zvykla na tvářenku, krásně oblyčej rozzáří ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tvářenka obličej rozzáří, ale tento článek byl pojatý ve smyslu - kdybys měla vlastnit pouze 5 věcí - jaké by to měli být, aby jsi s nimi zvládla komplet makeup :-) aspoň já jsem to tak myslela:-) proto jsem tam psala, že rtěnka poslouží jako tvářenka:-)

      Vymazat
  2. Tužky na oči a rtěnky jsem si v poslední době móc zamilovala.
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. No rúž by som hneď zamenila v mojom prípade za balzám maximálne tak za nejaký lesk v nude farbe a lak tiež nepovažujem za "nezbytnost" ,samozrejme ,že nalakované nechty sú výraznejšie ale stačia čisté ,udržiavané nechty ,opilované do dobrého tvaru ,prebehnuté leštičkou a paráda. Najmä v gastronómií by sa mali nosiť nenalakované nechty z hygienických dôvodov aj keď to už tiež moc neplatí :D Z mojej strany by som doplnila lícenku lebo tá dodá svieži nádych každej tvári a linku na oči bez nej sa ja ani nepohnem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těmi nehty s tebou souhlasím, však jsem tam psala, že i bezbarvý lak vypadá na upravených nehtech krásně. Já vím, že v gastronomii se nesmí ( nebo nemají nosit ) nalakované nehty, ale aspoň ta úprava by u některých slečen pomohla. :D Já dřív nosila nehty opilované a natřené průhledným lakem, ale teď jsem se zamilovala do barev :-)

      Ano a o té tvářence jsem psala - že se místo ní dá použít rtěnka :-) šlo hlavně o 5 věcí, které by měla mít každá holka a s použitím by vypadala dobře a měla by kompletní makeup :-)

      Vymazat
  4. 1) make-up
    2) pudr/korektor
    3) řasenka
    4) cokoliv na rty (miluju eos balzámy a rtěnky mnoha odstínů)
    5)fix na oční linky
    6) -ne,5 mi fakt nestačí- tužka/stíny na obočí

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)