pátek 16. listopadu 2012

Mám tři minuty a musím vypadat báječně! Jak na to?

Hezký den, 

dnešní téma je trochu jiné než tu bývá, ale inspirovalo mne to, tak jsem si řekla, že jdu do toho! Věřím tomu, že v takové rychlosti - 3 minuty, se namalovat jde! Určitě jste někdy spěchali na vlak nebo autobus, který Vám jel za pár minut, nestíháte a potřebujete vypadat dobře:-) Tohle je řešení...

Věřte - je to občas i můj problém, že nestíhám..

Když opravdu moc spěcháte, není čas na dokonalé linky nebo precizní tahy štětcem..

Řešením je :


1.) Namalovat si jednoduše víčko jednou barvou, např. tělovou, ta se hodí vždy, nebo jakoukoliv, hlavně, aby jste neztráceli moc času s "blenděním" neboli roztíráním stínů do ztracena.

2.) Natáčet řasy - na to není čas, takže řasy přetřeme oblíbenou řasenkou. Dnes nám postačí pouze jedna vrstva.

3.) Pleť sjednotíme BB creamem nebo makeupem, který zafixujeme pudrem:) 

4.) Tvářičkám dodáme trochu šmrncu tvářenkou, abychom měli barvu a můžeme vyrazit!

5.) Rty namažeme po cestě balzámem nebo leskem - to je už na Vás. :-)


(zdroj internet)

Člověk potom hledá na internetu fotku ženy s neutrálním jednoduchým makeupem a zjistí, že je vlastně namalovaná tak, jak bych si to přesně představovala. :-)

Co vy děvčata?? Určitě se Vám to taky někdy stalo... Jdete radši nenamalované, nebo si odtrhnete minutku z času a postaráte se o sebe?? :-))

Pěkný den 

Nicky xx





7 komentářů:

  1. No to čo si vymenovala by som isto nestihla za 3 minúty mne to trvá minimálne 15 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prostě Aďa: Aďo, určitě jo :-) já jsem to za ty 3 minuty stihla... dokonce jsem to i stopovala :D téma bylo vypadat báječně :D jsme přece krásné ženy i bez makeupu, ale proč si trošku nepomoct :-)

      Vymazat
  2. Tak zatím se mi nestalo, že bych až tak nestíhala, vždy se snažím vstát ráno tak abych vše stihla, zaspala jsem jen 2x v životě a pak už jsem líčení nepotřebovala, protože z naší vesničky už žádný jiný autobus do mětsta nejel (alespon ne takový abych stihla výuku ).
    Ale ani tak nedbám na složité líčení, mám ráda jednoduchost... :) takže korektor, bb krém, tvářenka, řesenka a jdu do školy... :D
    Přeji Ti krásný víkend...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, tak to by jsi stihla určitě i za míň než 3 minuty ;-) Taky mám ráda jednoduché líčení, ale někdy si ráda věnuju víc času :-)

      Tobě taky krásný víkend!

      P.S.: Už ti přišel výherní balíček z mé giveaway???? :-)

      Vymazat
    2. Jsem nyní 14dní mimo domov a přijedu až příští týden-pátek domů... tak doufám, že tam na mě balíček bude čekat... ale až budu volat domů, tak se zeptám jestli nějaký balíček doma mám... :) Už se na něj těším :)

      Vymazat
  3. Já nevím, ale nikdy jsem nechápala když někdo píše, že se líčí hodinu. Mě stačí deset minut, ale 3 minuty by pro mě bylo asi málo :-)
    http://justbeyourselfbypetra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si občas ráda věnuji klidně i 30 minut a opravdu si s tím pohraju, ale spíš to stíhám taky tak za 10 minut jako ty ;-)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)