neděle 7. září 2014

PODZIMNÍ FIALOVO BRONZOVÉ LÍČENÍ


Když jsem upravovala fotky do tohoto postu nemohla jsem se zbavit pocitu, že mě tmavé líčení a tmavé barvy hrozně ostařují. Dneska mě ale potěšila jedna babičina známá, když se mě zeptala, jestli chodím do školy a jestli je mi teprve 15. :D 

S makeupem si hraju ráda, ale mám svoje výkyvy, kdy se skoro nelíčím a nebaví mě nic, někdy naopak bez obličeje plného makeupu nechci opustit dům. 

Poslední dobou hodně cvičím, protože pracuji na své vysněné postavě a už nechci být dál oplácaná, celkem se mi daří, ale je to těžké. zabírá mi to spoustu času a navíc musím chodit každý den krom víkendů, které si chci užít v klidu a pohodě, do práce. Na blog se snažím jakš takš přispívat a jsem ráda, že jste mi stále nakloněny i přes tyto "komplikace". NEUVĚŘITELNĚ MOC SI TOHO VÁŽÍM A DĚKUJI VÁM!!!! V zimě bude snad víc času, člověk je přece jenom víc doma, tak budou i nějaké recenze a více líčení. :)))) Chystám se na objednávku kosmetiky z USA, možná nějaký Makeup Geek, Anastasia Beverly Hills, NYX, Jordana, Milani, L.A. Girl apod. takže blog bude zásoben a já budu mít spoustu nových hraček o které se s Vámi budu chtít podělit.

To by byl malý update a teď už na líčení. Použila jsem paletku Sleek Vintage Romance, protože po ní moc často nesahám, ale na podzim (který ještě není, ale vypadalo to, že už bude) je ideální. Kombinace fialové a bronzové se mi moc líbí a proto jsem přišla s tímto lookem. Doufám, že se Vám líbí a dejte mi vědět jaká je Vaše nejoblíbenější kombinace z paletky Sleek Vintage Romance. 


Na obličej jsem použila starou dobrou klasiku jako vždy.

Oči

- paletka Sleek Vintage Romance
- tužka na oči Barry M waterproof eyeliner odstín Black
- Řasenka Astor Big Boom

Obočí

- ELF eyebrow kit odstín Medium - pouze vosk

Rty

- tužka na rty Flormar odstín 229


Doufám, že se Vám líčení líbilo a že ho třeba někdy vyzkoušíte a pošlete mi fotku třeba na email nebo fb. Díky za přečtení článku.

Mějte se krásně.
Nicky xx

10 komentářů:

  1. moc hezký =) jako vždy...

    hele to kolem hlavy máš barvu nebo jsou to obarvené podrůstky?

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné líčení, jako každé tady :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím, tužka na rty Flormar??? Ok! Vypadá nádherně. Líčení je krásné, ano, dělá tě jinou, ale teda, že by tě líčení dělalo nějak starší, ty máš takový miloučký, mladistvý obličej, mě to teda nepřijde. Sluší ti to moc. Krásné líčení.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké líčení. A sluší ti. Taky si nemyslím, že by tě dělalo starší.

    OdpovědětVymazat
  5. Líčení se mi moc líbí. Hrozně ti sluší, i když otázkou zůstává, co ti nesluší, že jo:)
    Tvůj blog sleduji už delší dobu a snad ještě nikdy jsem tu neviděla nic, co by bylo krokem vedle. Máš opravdu hodně inspirativní články:)

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  6. Máš prostě nádherné vlasy! ♥
    Líčení ti sluší - ostatně - jako vždy.

    Like Lady

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za krásné komentáře. Dělají mi moc velkou radost!! ♥ Ráda se z Vašich rad a tipů poučím ;-)